НАЧАЛО Алткойни

Цените на криптовалутите търсят подкрепа – тези нови токени предлагат потенциален хедж срещу мечия пазар

декември 29, 2022 15:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените на криптовалутите търсят подкрепа – тези нови токени предлагат потенциален хедж срещу мечия пазар

Докато цените на криптовалутите се опитват да намерят подкрепа, тези нови токени осигуряват хеджиране на мечия крипто пазар. Нека видим кои са те.

Не може да се отрече, че напоследък пазарът на криптовалути е в известен спад. Повечето криптота се борят да намерят подкрепа и цените непрекъснато падат. На пазара обаче има някои нови токени, които всъщност могат да предложат хедж срещу мечия пазар, давайки на инвеститорите искрица надежда в този иначе тежък период.

Тези криптовалути биха могли да издържат на тази буря и вече започват да постигат успех. Цените им се увеличават стабилно засега, дори докато други токени все още са много нестабилни. Това дава на инвеститорите известна увереност в тези нови криптовалути и определено е нещо, на което си заслужава да се обърне внимание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Но кои са тези нови токени и защо FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, Calvaria и RobotEra могат напук на мечия пазар да постигнат уникални резултати? В тази статия ще разберем повече.

Всички срещу крипто – това добър или лош признак е за пазара и инвеститорите?

Изминалата година беше трудна за пазара на криптовалути. Цените се сринаха и изглежда краят не се вижда.

Някои инвеститори смятат, че това се дължи на заговор срещу Биткойн и други популярни алткойни, но може да има по-логични обяснения.

Първо, сривът на FTX причини много щети на пазара. Милиарди долари в криптовалута се изпариха с недалновидната политика на Сам Банкман-Фрийд и хората около него, като много инвеститори загубиха вяра в дигиталните активи.

Второ, много от така наречените “меме токени” нямат никаква реална полезност и не са нищо повече от спекулативни активи.

Перспективни нови криптовалути, които имат възможност да хеджират мечия пазар

Нека видим повече информация за FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, Calvaria и RobotEra и защо точно тези токени могат да се окажат добър ход за някои крипто инвеститори.

FightOut

Ако търсите нова криптовалута с потенциал, FightOut е чудесен вариант. Проектът е набрал над $2.5 милиона досега и представлява възможност за ранните инвеститори да получат до 50% бонус върху инвестицията си.

Нещо повече, уелнес и фитнес приложението на FightOut не прилича на никое друго приложение за проследяване на активностите. То възнаграждава не само направените крачки, но и други дейности като плуване, бокс, бягане и др. Освен това с токена за приложението (REPS) можете да закупите спортно оборудване, добавки и услуги от магазина за стоки на FightOut.

Така че, ако сте любители на фитнеса и искате да бъдете възнаградени за усилията си в залата, не пропускайте да разгледате предварителната продажба на този крипто проект. Към момента можете да закупите 60.06 $FGHT с $1.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade е силен нов крипто токен, които можете да разгледате като потенциален хедж на мечия пазар. Той събра над $11.3 милиона и по план трябва да бъде листнат на крипто борсите още от 11 януари 2023 г. LBank, BitMart, Changelly Pro и Uniswap вече обещаха да сложат D2T токена на своите платформи, а самата монета ще се използва като метод на плащане в таблото за управление на криптовалути Dash 2 Trade.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Самата платформа е уникална по рода си и ще дава шанс на търговците да търсят нови криптовалути в предварителни продажби, като ще имат на разположение детайлна статистика за всеки токен и неговия потенциал, за да вземат по-информирано решение.

Цената на токена в момента е $0.0533, но мнозина очакват покачване много скоро, след като бъде листнат на криптоборсите.

C+Charge

C+Charge току-що стартира своите предварителни продажби, но вече обещава да бъде една от най-перспективните нови криптовалути, които освен собствената си стойност, ще добавят стойност и за обществото.

За разлика от меме токените и Биткойн, C+Charge се стреми да разреши един голям проблем – справедливото разпределение на въглеродните кредити. Към момента само големите корпорации и държавите могат да бъдат възнаградени, но този блокчейн иска да даде възможност за участие на шофьорите на електрически автомобили и собствениците на зарядни станции.

Цената за токен в момента е $0.0165, но до последния етап на предварителните продажби тя ще се повиши с до 80%.

Calvaria

Calvaria е един от най-перспективните блокчейни в гейминг пространството, като наскоро дори подписа договори за листване с BKex & Changelly. Токенът е в повратна точка от развитието си.

calvaria

Инвестициите минаха $2.6 милиона и се очаква много скоро тази P2E игра да излезе на борсите, сред които се виждат имената на Kucoin, Gate.io и XT.com

RIA токенът в момента струва $0.0325, но може да се повиши веднага след листването.

calvaria

RobotEra

RobotEra е една от най-интересните нови игри в Метавселената, която ви дава възможност да притежавате NFT роботи като аватари, като можете да се социализирате с други играчи, да се състезавате, или да купувате земя и да строите в Метавселената.

Проектът е събрал малко над $637,000 до момента и цената на TARO токена е $0.020, но ще се повиши до края на предварителните продажби с 60%.

Заключение

Криптовалутите се опитват да намерят подкрепа в инвеститорите по време на мечия пазар.

За щастие, FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, Calvaria и RobotEra са нови блокчейни, които имат обещаващо бъдеще и които могат да предложат потенциал за хеджиране срещу мечия пазар.

Често задавани въпроси

Имат ли бъдеще Биткойн и старите алткойни?

Макар да се намираме в мечи пазар, Биткойн, Етериум и другите алткойни с голяма пазарна капитализация продължават да бъдат добри опции за търговия, особено ако не искате да се занимавате с нови активи.

Кои са най-обещаващите нови криптовалути?

Има много блокчейни с потенциал, но ние избрахме FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, Calvaria и RobotEra, защото те имат комбинация от добра концепция, токени, които лесно влизат в употреба, солиден финансов гръб от инвеститори, както и широко медийно отразяване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.