НАЧАЛО Алткойни

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

26.09.2022 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

На 23 септември Tether обяви, че стартира на Polkadot. Това осигурява стабилна валута, за да може да се влиза и излиза от мрежата. Това означава, че USDT вече може да се издава в блокчейна на Polkadot.

Паоло Ардоино, главен технически директор на Tether, заяви:

Polkadot е на траекторията на растеж и еволюция през тази година и ние вярваме, че добавянето на Tether ще бъде от съществено значение, за да продължи да процъфтява.

Ценовото действие на DOT изглежда бичо

В деня на съобщението DOT се повиши леко и създаде бича поглъщаща свещ. Тя обаче не успя да поддържа възходящото си движение. Сега тя се върна към низходящата си линия на подкрепа.

Възможно е цената да се търгува вътре в низходящ клин от началото на май. Клинът се счита за бичи модел, което означава, че евентуален пробив от него би бил вероятен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове


Въпреки това, докато ценовото действие показва бичи признаци, техническите индикатори не го правят. Дневният RSI спада, намира се под 50 и вече не е генерирал никаква бича дивергенция. В резултат на това посоката на бъдещото движение все още е неясна.

Седмичната графика предполага предстоящ пробив

Седмичната графика обаче изглежда по-бича. Тя показва, че DOT е в процес на създаване на модел на двойно дъно (зелени икони) над зоната на хоризонтална подкрепа от $6. Тази зона преди това е действала като съпротива през септември и ноември 2020 г. и сега се очаква да осигури подкрепа. Освен това седмичният RSI е генерирал бича дивергенция (зелена линия).

Следователно седмичната графика подкрепя потвърждаването на низходящия клин и потенциален пробив след това. Въпреки че е възможно цената да се задържи в клина за известен период от време, създавайки малко по-ниско дъно, преди евентуално да пробие.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Неактивен инвеститор изненадващо разпродаде милиони в Етериум

В резултат на значителна промяна в екосистемата на Етериум участник от ранните етапи на първоначалното предлагане на монети (ICO) наскоро извърши значителна продажба, привличайки вниманието на цялата криптовалутна общност.

18.04.2024 20:00 1 мин. четене

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.