НАЧАЛО Алткойни

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

септември 26, 2022 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

На 23 септември Tether обяви, че стартира на Polkadot. Това осигурява стабилна валута, за да може да се влиза и излиза от мрежата. Това означава, че USDT вече може да се издава в блокчейна на Polkadot.

Паоло Ардоино, главен технически директор на Tether, заяви:

Polkadot е на траекторията на растеж и еволюция през тази година и ние вярваме, че добавянето на Tether ще бъде от съществено значение, за да продължи да процъфтява.

Ценовото действие на DOT изглежда бичо

В деня на съобщението DOT се повиши леко и създаде бича поглъщаща свещ. Тя обаче не успя да поддържа възходящото си движение. Сега тя се върна към низходящата си линия на подкрепа.

Възможно е цената да се търгува вътре в низходящ клин от началото на май. Клинът се счита за бичи модел, което означава, че евентуален пробив от него би бил вероятен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове


Въпреки това, докато ценовото действие показва бичи признаци, техническите индикатори не го правят. Дневният RSI спада, намира се под 50 и вече не е генерирал никаква бича дивергенция. В резултат на това посоката на бъдещото движение все още е неясна.

Седмичната графика предполага предстоящ пробив

Седмичната графика обаче изглежда по-бича. Тя показва, че DOT е в процес на създаване на модел на двойно дъно (зелени икони) над зоната на хоризонтална подкрепа от $6. Тази зона преди това е действала като съпротива през септември и ноември 2020 г. и сега се очаква да осигури подкрепа. Освен това седмичният RSI е генерирал бича дивергенция (зелена линия).

Следователно седмичната графика подкрепя потвърждаването на низходящия клин и потенциален пробив след това. Въпреки че е възможно цената да се задържи в клина за известен период от време, създавайки малко по-ниско дъно, преди евентуално да пробие.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.