НАЧАЛО Алткойни

Tether пуска USDT в мрежата на Polkadot

септември 25, 2022 10:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether пуска USDT в мрежата на Polkadot

Tether пусна своята стабилна монета USDT в мрежата на Polkadot, съобщи компанията в изявление от петък.

Polkadot е децентрализирана блокчейн платформа с отворен код. Тя е пълноценна Web3 екосистема, която поддържа междуверижни регистри и изчисления. Освен това блокчейн платформата продължава да увеличава присъствието си в децентрализираните екосистеми с добавянето на стабилната монета.

Едновременно с това добавянето на Tether ще блокира “потенциалните неблагоприятни ефекти, свързани с волатилността на пазара”.

Освен това потребителите на Tether ще могат да използват релейната верига на Polkadot за обмен на информация и транзакции с USDT по сигурен и ненадежден начин, се посочва в блога.

“Радваме се, че стартираме USDT в Polkadot, предлагайки на своята общност достъп до най-ликвидния, стабилен и надежден стейбълкойн в пространството на дигитални токени”, заяви Паоло Ардоино, главен технически директор на Tether.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Може ли Биткойн (BTC) да се насочи нагоре? – Майк МакГлоун


Той добави:

Polkadot е на траекторията на растеж и еволюция през тази година и ние вярваме, че добавянето на Tether ще бъде от съществено значение, за да продължи да процъфтява.

Като цяло, USDT вече е достъпен в единадесет блокчейн мрежи. Според компанията тя също така се стреми да продължи да се разширява отвъд този брой след добавянето към Polkadot в петък. Понастоящем можете да намерите Tether в следните мрежи:Етериум, Биткойн Кеш, EOS, Avalanche, Kusama, Solana, Algorand, Liquid Network, Omni, Tron и NEAR.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.