НАЧАЛО Алткойни

Цената на Axie Infinity (AXS) продължава да бележи нови дъна

октомври 22, 2022 11:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Axie Infinity (AXS) продължава да бележи нови дъна

AXS, криптовалутата на популярната онлайн игра Axie Infinity, от известно време се движи по низходяща траектория. Цената на токена наскоро падна до 16-месечно дъно от $9.01 към момента на писане на статията.

Според CMC последният път, когато AXS е докоснал границата от $9, е бил на 7 юли 2021 г. Освен това 58-ият по големина криптоактив – с пазарна капитализация от приблизително $880 милиона – загуби и много активни играчи на своята базирана на NFT онлайн видеоигра.

Според данни в реално време, предоставени от ActivePlayer, броят на средните месечни играчи на Axie Infinity по подобен начин е спаднал до 22-месечно дъно. Онлайн видеоиграта – разработена от виетнамската фирма Sky Mavis – е имала около 701,000 средномесечни активни играчи през последните 30 дни .

Защо този огромен спад?

По данни на ActivePlayer броят на активните играчи е започнал да спада след хакването на Ronin Bridge – странична верига на Етериум за Axie Infinity – на стойност $625 милиона през март тази година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: OneCoin: Съдят бивш служител на компанията за пране на пари


Нещо повече, хакът на Ronin Bridge е отбелязан като най-големия DeFi експлойт в историята – надминавайки кражбата на $611 милиона от Poly Network миналата година. Хакът на Ronin Bridge е бил свързан с Lazarus Group, севернокорейска група киберпрестъпници.

Докато низходящото движение за AXS продължава, Axie Infinity планира да пусне над 100 милиона токена – “собственост на вътрешни лица и ранни инвеститори” – на 24 октомври, според Altcoin Daily.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.