НАЧАЛО Крипто Крими

Откраднаха над $600 милиона в Етериум от Ronin Bridge на Axie Infinity

29.03.2022 21:59 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Откраднаха над $600 милиона в Етериум от Ronin Bridge на Axie Infinity

Ronin Bridge на Axie Infinity преди броени часове претърпя пробив в сигурността, което доведе до загуба на над $600 милиона в Етериум (ETH) и USD Coin (USDC).

Страничната верига Ronin Bridge и децентрализираната борса Katana бяха спрени, след като се натъкнаха на експлойт за 173,600 ETH и 25.5 милиона USDC, на обща стойност $612 милиона по текущи цени.

Разработчиците на Ronin Bridge добавиха, че в момента тече разследване в сътрудничество със служители на правоприлагащите органи относно инцидента:

Работим със служители на правоприлагащите органи, съдебни криптографи и нашите инвеститори, за да сме сигурни, че всички средства са възстановени. Всички AXS, RON и SLP на Ronin са в безопасност в момента.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Министерството на правосъдието на САЩ с първото си дело срещу NFT

Според разработчиците на Ronin, хакерите са използвали компроментирани частни ключове, за да фалшифицират тегления, давайки им възможност да източат гореспоменатите средства от мрежата на Ronin в две транзакции.

Това, което влоши инцидента е, че се случи на 23-ти март, но беше открит едва днес, след като опитите на потребителя да изтегли средства от Ronin Bridge се провалиха многократно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Kрипто инфлуенсър се призна за виновен за участие в измама на стойност над $1 милион

В четвъртък във федералния съд в Бруклин, Томас Джон Сфрага, известен в света на криптовалутите като „TJ Stone“, призна участието си в телеграфна измама. Сфрага е измамил повече от дузина лица, като е натрупал над $1.3 милиона чрез измамни схеми.

19.05.2024 2:00 2 мин. четене

Тайван разкри крипто измама за над $6 милиона с помощта на Binance

Отделът за спазване на правилата за финансови престъпления (FCC) на Binance си партнира с Бюрото за разследване на Министерството на правосъдието на Тайван и Окръжната прокуратура на Тайпе, за да се справи със значителен случай на пране на пари, включващ измама с дигитални активи на стойност 200 милиона нови тайвански долара ($6.2 милиона).

18.05.2024 15:31 2 мин. четене

Нигерия отказа да пусне задържания директор на Binance под гаранция

Тигран Гамбарян, изпълнителен директор на Binance, е задържан в Нигерия от февруари по обвинения в пране на пари.

18.05.2024 3:00 2 мин. четене

Бившият директор на Binance все още не е вкаран в затвора

Според неотдавнашен доклад основателят на Binance Чанпен (CZ) Джао все още не е започнал да излежава четиримесечната си присъда поради процедурни въпроси в системата на наказателното правосъдие.

17.05.2024 7:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.