НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

март 23, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

Бенджамин Коуен, известен крипто аналитик, наскоро сподели своите виждания за бъдещето на Биткойн преди следващия бичи пазар.

Според Коуен BTC ще претърпи леко повишение на текущата си стойност и ще се консолидира над диапазона от $30,000, преди да претърпи значително корективно движение.

Коуен прогнозира, че Биткойн ще установи бичи по-висок минимум близо до $20,000, преди да се възстанови. Той предполага, че отклонение нагоре, последвано от по-високо дъно и последващо рали, е по-реалистичен и оптимистичен сценарий.

Той коментира и последните теории за предстояща хиперинфлация на щатския долар, която вероятно ще тласне рискови активи като Биткойн и други криптовалути към нови параболични ралита.

Анализаторът обаче не е съгласен с тази теория и предполага, че по-вероятният сценарий е дефлация, предизвикана от рецесия. Коуен смята, че този сценарий е по-вероятен въз основа на няколко прогнозни показателя, сочещи възможен макроикономически спад.

След това той припонми, че дори в предишни години, като например през 2015 г. и 2019 г., BTC е преживявал фалшиви пробиви и малко по-високо дъно, преди да се покачи. Ето защо той не вижда как този път ще бъде по-различно.

Крипто анализаторът добави, че няма нужда от паника, дори ако BTC падне под сегашната си стойност, тъй като все още е в разгара на бичи пазар. Коуен смята, че мечи пазар ще настъпи само ако флагманската криптовалута падне под предишния си исторически връх от $20,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Пазарът може да е свръхкупен – какво следва?


В заключение, Коуен смята, че Биткойн вероятно ще преживее корективно движение и ще установи по-високо дъно, преди да се покачи отново.

Докато някои смятат, че хиперинфлацията на щатския долар ще тласне криптовалутите към нови параболични ралита, анализаторът предполага, че дефлацията, предизвикана от рецесия, е по-вероятен сценарий.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Биткойн временно проби $28,000 след споразумението за дълга на САЩ

Биткойн за кратко проби над $28,000 след като Белия дом успя да се споразумее за предварителна сметка за дълга на САЩ.

май 29, 2023 14:00 1 мин. четене

Може ли Биткойн да се възроди през 2023 г.?

Биткойн, най-голямата криптовалута в света, се търгува в сравнително тесен диапазон около $26,250. През последните няколко седмици актива преживя тенденция на спад поради проблеми като спрени тегления и високи такси за транзакции.

май 29, 2023 10:45 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.