НАЧАЛО Алткойни

Cardano скочи с 25% за седмица, масово ликвидирайки шорт позиции

юли 24, 2022 22:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano скочи с 25% за седмица, масово ликвидирайки шорт позиции

Според фирмата за блокчейн анализ Santiment увеличението на цената на токена ADA с 25% през миналата седмица е било съпроводено с мащабно ликвидиране на къси позиции.

Това ясно се вижда на графиката, която показва цената на токена и процента на финансиране на борсите. Докато процентът на финансиране се понижи под цената, когато се обърна, мечките понесоха най-много болка. 


Съдейки по графиката на Santiment, в края на седмицата съотношението на ликвидираните дълги позиции към ликвидираните къси позиции беше 1 към 2. Въпреки това броят на успешно откритите къси позиции преобладава над броя на успешно откритите дълги позиции. Това може да индикира, че мечките очакват да настъпи изтощение сред биковете и да имат отдръпване.


Графиката беше придуржена от следния текст:


Цената на Cardano се върна над $0.50 и е с +25% нагоре в последните десет дни. Процентът на финансиране на борсите са ключова метрика да се държи под око, като екстремните шпайкове в шортването или лонгването на ADA по принцип е когато трейдърите биват ликвидирани и се случват големи ценови измествания.Скорошно проучване на Finder разглежда цената на ADA, съставена от панел от 53 експерти от индустрията. Панелът очаква алткойнът да се търгува около $0.63 към края на 2022 г. с потенциал да нарасне до $2.93 до 2025 г. и $6.54 до 2030 г.

Наскоро екипът на Cardano сподели доклад, в който подчертава развитието на проекта и впечатляващите темпове на работа на разработчиците.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето кога да очакваме следващия бичи пазар на Биткойн, според финансов експерт

До 22 юли броят на проектите, изградени върху Cardano, нарасна до 1040, което е нов исторически връх. Само преди два месеца броят им се увеличи от 943.

Освен това броят на проектите с нефунгиращи токени, работещи върху блокчейна на Cardano, нарасна до над 6,300, докато броят на местните токени, издадени върху блокчейна на Cardano, се увеличи до 5.5 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

септември 26, 2022 19:00 1 мин. четене

Интерпол издава червена бюлетина на основателя на Terra

Срещу основателя на фирмата зад криптовалутата LUNA – Terraform Labs – е издадена „червена бюлетина“ от Интерпол.

септември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

Един от токените на екосистемата Шиба Ину, BONE в момента е доста модерен сред Етериум китовете, които го използват за смарт договори.

септември 26, 2022 15:54 1 мин. четене