НАЧАЛО Алткойни

Криптовалута скочи с 4600% за месец – подема може да продължи

14.04.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалута скочи с 4600% за месец – подема може да продължи

Известен криптоаналитик предполага флагманската криптовалута Биткойн (BTC) все още има значителен потенциал за по-нататъшен растеж.

Крипто стратегът, известен с псевдонима Bluntz, информира своитепо следователи  за неотдавнашната си дълга позиция в PUPS (Ordinals). Това решение беше взето след възходящ пробив, наблюдаван на четиричасовата графика на токена.

От техническа гледна точка пробивът, настъпващ над горната граница на възходящ канал, обикновено се тълкува като бичи сигнал.

Към момента на тази актуализация PUPS се оценява на $78 щатски, отбелязвайки впечатляващ скок от 4656% от най-ниската си стойност от $1.64, регистрирана на 17 март.

Анализът на Bluntz включва графика, илюстрираща текущата траектория на PUPS, като прави паралели с модела, наблюдаван преди това при Nosana (NOS), децентрализиран протокол за групови изчисления, преди пробива му по-рано през годината.

Същевременно Bluntz предполага, че настоящото поведение на Биткойн наподобява това на златото, особено по отношение на консолидацията около историческите върхове на благородния метал.

Той се позовава на двуседмична графика на златото, демонстрираща продължителната му търговия, обвързана с рейндж, преди в крайна сметка да пробие и да достигне рекордни стойности.

Bluntz спекулира, че Биткойн може да следва подобна траектория, макар и в по-бърз план.

Освен това той прогнозира, че златото потенциално може да достигне $4000, главно поради опасенията, свързани с инфлацията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.