НАЧАЛО Други

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

19.04.2024 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

Неотдавнашните му инвестиции обаче могат да изненадат някои, тъй като той диверсифицира дейността си извън тези популярни криптовалути.

Един от неговите избори е Polygon, решение за мащабиране от втори слой на Етериум. Тази технология има за цел да повиши ефективността на Етериум и да намали разходите, като създаде вторичен блокчейн слой.

Въпреки потенциала си, Polygon се сблъска с предизвикателства на фона на конкуренцията в нишата на протоколите от втори слой, което доведе до спад в цената му.

Друга криптовалута в радара на Кубан е Injective, блокчейн от първи слой, предназначен за децентрализирани финанси (DeFi).

Injective предлага по-бързи и по-евтини DeFi трансакции, като привлича вниманието с нарастващата си обща заключена стойност (TVL) и ангажираност на общността. Въпреки това, подобно на Polygon, Injective преживя колебания в цените през тази година, въпреки обещаващата си полезност.

Акцентът на Кюбан върху полезността на токените съвпада с неговия предпазлив подход към крипто инвестициите, като дава приоритет на разбирането и целта пред спекулативния шум.

Макар че спекулативните монети могат да предложат вълнение, фокусирането върху полезността може да доведе до по-умни дългосрочни инвестиционни решения, въпреки че не елиминира всички рискове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

Директорът на JPMorgan ще се пенсионира по-рано от очакваното

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, посочи, че мандатът му като главен изпълнителен директор вероятно ще приключи през следващите пет години.

21.05.2024 15:30 2 мин. четене

Grayscale смени своя главен изпълнителен директор – ето кой заема неговата позиция

Grayscale назначи Питър Минцберг за свой нов главен изпълнителен директор след оставката на Майкъл Соненшайн.

21.05.2024 14:30 2 мин. четене

Пазарът на акции ще скочи с още 20% преди да се спука балона според прогноза

Според анализатори от Capital Economics инвеститорите, които следят за признаци на балон, трябва да се подготвят за потенциално надуване на фондовия пазар с още 20%, преди да настъпи значителна корекция.

21.05.2024 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.