НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

В петък в мрежата на Cardano (ADA) са извършени 105 транзакции на стойност над $100,000, което е най-високата стойност от ноември месец насам.

Според компанията за анализи увеличението на цената от около $0.24 на 1 януари до $0.41 през миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на Cardano китовете в размер на 405.8 милиона ADA токена на стойност около $162 милиона.

Доклада гласи:

“Цената на Cardano се е повишила с 65% през 2023 г., а натрупването от страна на ключови акули и китове има голяма заслуга за това. Адресите, които държат от 100,000 до 100,000,000 ADA сега държат най-много [токени] в комбинираните си портфейли от 8 ноември насам. [На 3 февруари] транзакциите на китовете на стойност над $100,000 достигнаха 12-седмичен връх.

Според Santiment Биткойн (BTC) също реализира най-голямата си транзакция от четири седмици насам:

“[В навечерието на 3 февруари] се осъществи най-голямата транзакция с Биткойн от четири седмици насам. Този чисто нов адрес на кит… изведнъж стана притежател на 13,369 BTC [на стойност около $313 милиона] след един-единствен трансфер…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите ги очаква подем в краткосрочен план – Ч. Палихапития


Компанията за анализи също така сподели, че се наблюдават транзакции с голям обем при няколко алткойна като например Loopring (LRC), Aave (AAVE), dYdX (DYDX) и Curve (CRV).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене