НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Кит напълни портфейла си с токени за над $300 милиона

февруари 4, 2023 21:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Кит напълни портфейла си с токени за над $300 милиона

Най-значимият трансфер на Биткойн през последните 4 седмици успя да изненада крипто общността със своя размер.

Неизвестен досега адрес на портфейл внезапно се появи, придобивайки 13,369 биткойна на стойност главозамайващите $313.1 милиона, според туит на анализатора на данни Sanitment.

Прехвърлянето, което се осъществи само преди един ден, предизвика вълни в криптообщността, като много спекуланти и анализатори се опитват да проследят произхода на това новопридобито състояние.

Биткойн портфейлът нарасна до $313 милиона

Този внезапен приток предизвика доста вълнения на пазара като мнозина спекулираха със самоличността на лицето или субекта, който стои зад този масивен трансфер. Докато някои смятат, че това може да е резултат от мащабна разпродажба, други се надяват, че това може да е сигнал за началото на нов бичи пазар за Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB


Независимо от мотивите, които стоят зад трансфера, едно е сигурно – този последен ход със сигурност ще държи крипто общността нащрек, докато цените се колебаят през следващите дни.

Цена на Биткойн

Santiment посочи в Twitter, че когато е извършен трансферът, цената на BTC е спаднала с под половин процент. Въпреки това Биткойн се държи стабилно над нивото от $23,000 като се радва на продължителен бичи тренд, предполагаемо дължащ се на позицията на Федералния резерв по отношение на повишението на лихвените проценти.

Въпреки това не всички са убедени в устойчивото му поскъпване. Функцията “Ценови прогнози” на Coinmarketcap разкрива, че много инвеститори очакват мечи обрат за водещата криптовалута.

Според агрегатора на данни средната ценова оценка предвижда спад до $20,000 до края на февруари, което представлява 14.69% спад от текущата ѝ цена от $23,420.

В същото време популярният псевдонимен анализатор PlanB, който стана известен със своя stock-to-flow модел за Биткойн, сподели, че според него бичия пазар вече е започнал.

В дългосрочен план Кати Ууд от Ark Invest сподели още по-оптимистична прогноза в скорошно интервю като каза, че цената на Биткойн ще нарастне с 2,000% в рамките на следващите 7 години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн: Топ китовете продължават да трупат BTC

Платформата за крипто анализи Glassnode съобщи, че най-големите притежатели на Биткойн (BTC), които не държат активите си на борси, активно са трупали криптовалутата през последния месец и половина. 

юни 7, 2023 13:59 2 мин. четене

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.