НАЧАЛО Други

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

Според информацията компанията е повишила Моника Лонг на президентския пост, след като тя изпълняваше длъжността старши вицепрезидент и генерален мениджър.

Ripple смята, че Лонг, която се присъедини към блокчейн компанията през 2013 г., е допринесла на дружеството да постигне силна финансова позиция въпреки различните фази на криптопазара.

На предишната си позиция Лонг отговаряше за управлението на продуктите на компанията, инженеринга, партньорствата, маркетинга и връзките с разработчиците.

Тя сподели:

За мен е невероятна чест да поема ролята на президент на Ripple, тъй като се разширяваме по-дълбоко в услугите, свързани с крипто, като ликвидност, сетълмент и попечителство.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Проучване подчертава „много добър признак“ при BTC


Лонг беше централна фигура в разгръщането на продукта “On-Demand Liquidity” (ODL), който се използва за международни транзакции. Инициативата напредна и изигра ключова роля в способността на Ripple да обработва трансгранични транзакции в обем от $30 милиарда.

Главният изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус изтъкна, че Лонг е бил негов ключов съветник в различни фази на криптопазара.

Най-вероятно фокусът се насочи към ръководството на Ripple, тъй като компанията очаква съдбата на делото си със SEC за продажба на нерегистрирани ценни книжа под формата на XRP токени. Според мнозина изходът от делото се очаква да окаже влияние както върху компанията така и върху целия крипто сектор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене