НАЧАЛО Регулации

Blockchain.com открива офис в Дубай

септември 10, 2022 18:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Blockchain.com открива офис в Дубай

Платформата за блокчейн портфейли и обмен на криптовалути Blockchain.com получи одобрение от Регулаторния орган за виртуални активи на Дубай

Регулаторният орган за виртуални активи на Дубай (VARA) вече даде одобрение на дъщерните дружества на Crypto.com, OKX и FTX да предлагат в емирството услуги, свързани с криптовалути.

Според петъчен доклад на Ройтерс VARA са подписали споразумение, което ще позволи на Blockchain.com да открие офис в Дубай. Понастоящем криптофирмата разполага с няколко офиса в Северна Америка, Европа, Южна Америка и Сингапур.

Откакто през март министър-председателят и владетел на Дубай шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум обяви създаването на крипторегулатор и съпътстващ закон, VARA дадоха одобрение на дъщерните дружества на Crypto.com, OKX и FTX да предлагат свързани с крипто услуги в емирството. През юли Ал Мактум стартира стратегия за метавселената, която има за цел да създаде повече от 40,000 виртуални работни места в Дубай до 2030 г.


СВЪРЗАНО : Пазарната оценка на Blockchain.com се изстреля до $14 милиарда


Една от най-старите инфраструктурни фирми за Bitcoin със седалище в Лондон, Blockchain.com се стреми и към регулаторно одобрение в Италия, Франция, Испания и Нидерландия. През август паричният орган на Каймановите острови официално разреши на Blockchain.com да управлява борса и да предоставя попечителски услуги. След кръга на финансиране през март се съобщава, че криптофирмата е оценена на $14 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Войната срещу Binance: SEC класифицира 61 криптовалути като ценни книжа

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) разшири обхвата на проверките си върху криптовалутите, като наскоро включи Binance в списъка си със съдебни действия.

юни 6, 2023 15:30 2 мин. четене

Нов законопроект в САЩ категоризира криптовалутите като стоки

Лидерите на републиканците в Камарата на представителите на САЩ представиха предварителна версия на законопроект, който има за цел да предефинира криптовалутите като стоки.

юни 5, 2023 8:00 3 мин. четене

Рамката за пазарите на криптоактиви (MiCA) официално стана закон

След като получиха окончателно одобрение от министрите на финансите, длъжностните лица на ЕС официално приеха законопроекта за пазарите на криптоактиви (MiCA).

юни 1, 2023 10:00 1 мин. четене

Използването на Биткойн в Бали може да ви вкара в затвора

Използването на криптовалути в момента е широко разпространено, като множество правителства по света приемат дигиталните активи.

май 29, 2023 13:32 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.