НАЧАЛО Uncategorized

Blockchain.com открива офис в Дубай

септември 10, 2022 18:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Blockchain.com открива офис в Дубай

Платформата за блокчейн портфейли и обмен на криптовалути Blockchain.com получи одобрение от Регулаторния орган за виртуални активи на Дубай

Регулаторният орган за виртуални активи на Дубай (VARA) вече даде одобрение на дъщерните дружества на Crypto.com, OKX и FTX да предлагат в емирството услуги, свързани с криптовалути.

Според петъчен доклад на Ройтерс VARA са подписали споразумение, което ще позволи на Blockchain.com да открие офис в Дубай. Понастоящем криптофирмата разполага с няколко офиса в Северна Америка, Европа, Южна Америка и Сингапур.

Откакто през март министър-председателят и владетел на Дубай шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум обяви създаването на крипторегулатор и съпътстващ закон, VARA дадоха одобрение на дъщерните дружества на Crypto.com, OKX и FTX да предлагат свързани с крипто услуги в емирството. През юли Ал Мактум стартира стратегия за метавселената, която има за цел да създаде повече от 40,000 виртуални работни места в Дубай до 2030 г.


СВЪРЗАНО : Пазарната оценка на Blockchain.com се изстреля до $14 милиарда


Една от най-старите инфраструктурни фирми за Bitcoin със седалище в Лондон, Blockchain.com се стреми и към регулаторно одобрение в Италия, Франция, Испания и Нидерландия. През август паричният орган на Каймановите острови официално разреши на Blockchain.com да управлява борса и да предоставя попечителски услуги. След кръга на финансиране през март се съобщава, че криптофирмата е оценена на $14 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Uncategorized Новини

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене

Главният изпълнителен директор на Celsius подаде оставка

Алекс Машински, главен изпълнителен директор на Celsius Network обяви в прессъобщение, че е подал оставка от фирмата за крипто кредитиране.

септември 27, 2022 22:14 1 мин. четене

Губернаторът на Калифорния отхвърли въвеждане на строги крипто регулации

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм отхвърли законопроект, който щеше да наложи по-строги регулаторни мерки за крипто бизнесите, които работят в Златния щат.

септември 27, 2022 19:06 1 мин. четене

Kraken няма да се регистрира в SEC, твърди новото CEO

Бъдещият главен изпълнителен директор на крипто борсата Kraken съобщи, че фирмата не планира да се регистрира в Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

септември 26, 2022 13:47 1 мин. четене