НАЧАЛО Алткойни

Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот

ноември 30, 2022 12:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот

Търговски робот, който се представя много успешно на пазарите на цифрови активи сподели най-новите си портфейлни разпределения.

Това е особено интересно, тъй като условията на продължаващия мечи пазар са предизвикателни и тласкат инвеститорите да са търпеливи и да анализират фундаментите на криптопроектите.

Всяка седмица Real Vision Bot провежда проучвания, за да състави алгоритмични оценки на портфейлите.

Последните данни на бота разкриват, че трейдърите имат силни предпочитания към Етериум (ETH), като по-голямата част от пазарните участници са натрупали ETH. 

На второ място е Polygon (MATIC), водещата екосистема от втори слой, предназначена да подпомогне мащабирането на Етериум. MATIC е следван от най-голямата криптовалута Биткойн (BTC).

След Биткойн се нарежда водещата стабилна монета по пазарна капитализация Tether USD (USDT), следван от Avalanche (AVAX) и блокчейн екосистемата Cosmos (ATOM). Двата алткойна са следвани от блокчейна за оперативна съвместимост Polkadot (DOT).

Що се отнася до избора на RealVision Bot, алгоритъмът за първи път в историята е направил толкова силно разпределение в MATIC.

За първи път в проучването водеща позиция заема Polygon, следван от USDC, Етериум и AVAX. Ботът не е толкова сигурен за последния (AVAX) и държи ~10% в Биткойн.

realvision


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX


Real Vision Bot е разработен съвместно от квантовия анализатор Мориц Зайберт и статистикът Мориц Хайден.

Основателят на Real Vision Раул Пал нарече историческите резултати на бота “изумителни”. Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs каза, че ботът превъзхожда кошница от 20-те най-големи криптоактива на пазара по печалби с повече от 20%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.