НАЧАЛО Алткойни

Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот

ноември 30, 2022 12:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот

Търговски робот, който се представя много успешно на пазарите на цифрови активи сподели най-новите си портфейлни разпределения.

Това е особено интересно, тъй като условията на продължаващия мечи пазар са предизвикателни и тласкат инвеститорите да са търпеливи и да анализират фундаментите на криптопроектите.

Всяка седмица Real Vision Bot провежда проучвания, за да състави алгоритмични оценки на портфейлите.

Последните данни на бота разкриват, че трейдърите имат силни предпочитания към Етериум (ETH), като по-голямата част от пазарните участници са натрупали ETH. 

На второ място е Polygon (MATIC), водещата екосистема от втори слой, предназначена да подпомогне мащабирането на Етериум. MATIC е следван от най-голямата криптовалута Биткойн (BTC).

След Биткойн се нарежда водещата стабилна монета по пазарна капитализация Tether USD (USDT), следван от Avalanche (AVAX) и блокчейн екосистемата Cosmos (ATOM). Двата алткойна са следвани от блокчейна за оперативна съвместимост Polkadot (DOT).

Що се отнася до избора на RealVision Bot, алгоритъмът за първи път в историята е направил толкова силно разпределение в MATIC.

За първи път в проучването водеща позиция заема Polygon, следван от USDC, Етериум и AVAX. Ботът не е толкова сигурен за последния (AVAX) и държи ~10% в Биткойн.

realvision


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX


Real Vision Bot е разработен съвместно от квантовия анализатор Мориц Зайберт и статистикът Мориц Хайден.

Основателят на Real Vision Раул Пал нарече историческите резултати на бота „изумителни“. Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs каза, че ботът превъзхожда кошница от 20-те най-големи криптоактива на пазара по печалби с повече от 20%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене