НАЧАЛО Други

Бившият глава на FTX US привлече Антъни Скарамучи като инвеститор

януари 15, 2023 20:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бившият глава на FTX US привлече Антъни Скарамучи като инвеститор

Антъни Скарамучи инвестира в компания, създадена от бившия президент на FTX US Брет Харисън.

Според инвеститор, запознат с плановете на Харисън, новото дружество предоставя услуги за управление на поръчки и разработване на алгоритми за децентрализирания финансов пазар.

Блумбърг съобщи, че американският финансист и бивш директор по комуникациите на Белия дом ще подкрепи предприятието със собствени средства. Скарамучи също така съобщи в Twitter за инвестицията в отговор на дълга нишка от Харисън. В нея бившият глава на FTX US порицаваше опозорения съосновател и главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд. 

Скарамучи написа: 

Брет, гордея се, че съм инвеститор в новата ти компания. Продължавай напред. Не се обръщай назад. Пожелавам ти всичко най-добро.

“Антъни е истински ментор и приятел за мен, откакто се присъединих към криптоиндустрията преди две години”, заяви Харисън пред Bloomberg News, добавяйки: 

За мен е чест да го имам за инвестиционен партньор и знам, че напътствията му ще бъдат безценни, докато започвам тази нова глава.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Управител на Фед за крипто: „Не искаме да пречим на иновациите“


Той също така написа в туит: 

Благодаря ти много, Антъни. Твоята подкрепа и съвети означават много за мен. Нямам търпение да работим заедно!

Наскоро Скарамучи сподели мнението си за провала на FTX, като заяви пред CNBC, че “сега е много ясно, че е имало измама” – нещо, което преди се колебаеше да обяви. 

Той каза, че мнението му се е променило, когато съоснователят на FTX Гари Уанг и Каролин Елисън от Alameda Research се признаха за виновни миналия месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене

Робърт Кийосаки предупреждава за системна инфлация в САЩ

Авторът на бестселъра за лични финанси “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отправи предупреждение за състоянието на инфлацията в САЩ, критикувайки властите, че не представят точно ситуацията.

март 20, 2023 20:00 2 мин. четене

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини усилията си с Polygon, блокчейн от втори слой, за да разработи система за възнаграждения, базирана на NFT.

март 20, 2023 17:00 2 мин. четене