НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Стигнахме ли дъното или предстоят още спадове?

04.02.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Стигнахме ли дъното или предстоят още спадове?

Крипто аналитикът и търговец Джъстин Бенет отправи предупреждение, че ключов показател показва потенциал за значителен спад на Биткойн (BTC).

Бенет посочи графиката на доминацията на Tether (USDT.D) като индикатор, че Биткойн може да не е достигнал пазарното си дъно.

Този показател се следи отблизо от трейдърите, за да се прецени делът на крипто пазара, представляващ стабилната монета Tether (USDT).

Бичата графика на USDT.D традиционно се тълкува като меча за Биткойн, което предполага, че търговците предпочитат да се освободят от криптовалутите в полза на стабилната монета.

По-рано Бенет беше заявил, въз основа на графиката USDT.D, че Биткойн може да претърпи повторно тестване на нивото от $30,000, което представлява повече от 30% спад от настоящата му стойност.

В допълнение към наблюдението на показателите, свързани с Биткойн, Бенет следи внимателно и S&P 500 (SPX). Той отбеляза потенциална прилика в пазарната структура между SPX и Биткойн, когато BTC достигна своя връх през април 2021 г.

Макар да не прогнозира връх, Бенет отбеляза, че SPX може би се приближава към върха на цикъла, като психологическото число 5000 е на по-малко от 1% разстояние. Той подчерта, че това наблюдение не е окончателен призив за пазарен връх, а по-скоро споделено наблюдение на момент с потенциално значение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн може тежко да се срине според топ анализатор

Според известен анализатор предстоят значителни сътресения за Биткойн (BTC), водещата криптовалута.

05.03.2024 12:00 1 мин. четене

Биткойн: Предстои ли шок на предлагането?

Тъй като бичият ръст на Биткойн продължава, в общността все по-често се говори за потенциални пречки при закупуването на BTC.

05.03.2024 11:00 1 мин. четене

Прогноза за Биткойн: $120,000 на хоризонта, но може да има корекция преди това

Анализаторът на CryptoQuant MAC.D прогнозира предстоящ възходящ ръст на Биткойн (BTC), който може да достигне до $120,000.

05.03.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн проби $67,000: Ще има ли рекорд преди халвинга?

Биткойн (BTC) продължава да очертава нова траектория, докато се приближава към априлското си халвинг събитие, като в началото на търговията в понеделник водещата криптовалута се покачи дори над $67,000 и сега се доближава до историческия си връх от $69,000 още повече.

04.03.2024 19:31 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.