НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

Според Пал активът може да преживее значително рали на фона на банковите фалити в САЩ, което да доведе до евентуално увеличение от 80% в рамките на една година като цената му достигне $50,000.

Пал обясни това потенциално покачване на цената с шорт скуиз, който се случва, когато трейдърите, които са шортнали даден актив, решат да намалят загубите си в отговор на неочакван скок на цената, което впоследствие подхранва още покачвания.

Пал обаче не е съгласен с неотдавнашната прогноза на бившия главен технически директор на Coinbase Баладжи Сринивасан, който твърди, че Биткойн ще достигне $1 милиона само за 90 дни. Пал смята, че прогнозата няма шанс да се окаже точна. Все пак той призна, че изразходването на един или два милиона от страна на Сринивасан за маркетинг на Биткойн все още е ценно.

Тезата на Пал е, че пазарът ще бъде стане по-динамичен, отколкото хората очакват, което ще доведе до потенциално покачване на цената на Биткойн до $50,000. Той призна, че моментът, в който BTC в крайна сметка ще достигне шестцифрена стойност, е несигурен, но остава уверен, че това ще се случи.

Главният изпълнителен директор на Real Vision очаква представянето на Биткойн през 2023 г. да бъде по-близко до това през 2013 г., отколкото до това през 2019 г. През 2013 г. активът имаше силно представяне поради повишената ликвидност от страна на Федералния резерв. Пал очаква, че банковите сътресения през 2023 г. ще доведат до подобен резултат като централните банки по целия свят ще се сринат заради банковите проблеми в Европа и САЩ.

Вероятно ще им се наложи да стимулират икономиките си, което ще доведе до потенциална настройка за Биткойн и целия криптопазар, който ще бъде “шокиращо силен”. Пал отбеляза, че BTC обикновено превъзхожда по време на бичи пазари и преживява отдръпване, когато ликвидността отново излиза от системата, но продължава да се покачва.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица


В заключение, актуализираната прогноза на Пал за потенциалния растеж на Биткойн е оптимистична, с възможно увеличение от 80% в рамките на една година и евентуално покачване до шестцифрено число.

Той обясни това с шорт скуиз и увеличената ликвидност поради банковите сътресения. Макар че моментът, в който Биткойн ще достигне шестцифрена стойност, е несигурен, Пал остава уверен, че в крайна сметка това ще се случи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.