НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун

септември 18, 2022 21:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун

Майк МакГлоун от Bloomberg твърди, че до 2025 г. Биткойн ще се търгува около $100,000, след като макроикономическата среда се подобри. 

По време на интервю за Kitco News на 17 септември, МакГлоун отбеляза, че стартът за ралито на Биткойн ще бъде свързан с нарастващото приемане и търсене.

МакГлоун каза следното:

За Биткойн е въпрос на време, преди да достигне $100,000. Основният факт е, че приемането и търсенето се увеличават, освен ако не очаквате това да се обърне, което не мисля. Той ще продължи да поскъпва; в момента това е просто въпрос на време.

Той отбеляза, че Биткойн и криптовалутите като цяло вероятно ще заемат челно място сред всички класове активи в настоящата среда. Според стратега криптовалутите носят допълнително предимство, тъй като разполагат с най-бързо развиващата се технология. 

В същото време той сравни сегашното състояние на пазара с дотком балона от 2000 г., при който избрани активи излязоха на върха, докато други се сринаха. Въпреки това той посочи, че политиките на Федералния резерв вероятно ще изиграят ключова роля за прекратяване на настоящите условия. 

Ключовото нещо е, че крипто е най-бързият кон в състезанието. Те имат предимството на бързо развиващите се технологии и поглеждайки напред в бъдещето, ще продължат да поскъпват. 

Това е като през 2000 г., когато всичко върви надолу и всъщност е дори по-лошо от 2000 г., защото тогава пазарът на облигации всъщност се търгуваше добре.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум е на път да приключи корекцията си, твърди анализатор


Освен това стратегът отбеляза, че Биткойн и крипто пазарът са засегнати от макро условия, вместо да са навлезли в естествена крипто зима.

Това не е крипто зима, това е макроикономическа глобална зима. 

<…> Смятам, че криптовалутите са само малка част от това, но затова пък мисля, че макросредата е [твърде силна].

МакГлоун също коментира шансовете Етериум да обърне Биткойн в близко бъдеще, особено след Сливането. Интересното е, че според него Етериум може в крайна сметка да измести Биткойн, но не и при текущите условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

SEC одобри за разглеждане още едно заявление за Биткойн ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) официално призна заявлението за Биткойн ETF на Franklin Templeton, глобален мениджър на активи, контролиращ $1.5 трилиона.

септември 28, 2023 14:00 2 мин. четене

Биткойн миньорите стават прекалено много – има ли печалба за всички?

Доклад на Glassnode разкри, че въпреки забележителния ръст на общите мрежови такси и на дела на приходите на миньорите от тези такси през последните месеци, приходите на Биткойн (BTC) миньорите са останали сравнително скромни.

септември 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Ето какво може да възпрепятства приемането на Биткойн ETF през октомври

В средата на октомври Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще вземе решение относно спот Биткойн борсово търгувания фонд на BlackRock. 

септември 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Етериум: Цената може да скочи значително още тази година според прогноза на популярен трейдър

Добре познат крипто стратег предположи, че Етериум (ETH), водещият протокол за смарт договори и най-големият алткойн по пазарна капитализация, може да претърпи ръст към края на годината.

септември 27, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.