НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун

18.09.2022 21:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун

Майк МакГлоун от Bloomberg твърди, че до 2025 г. Биткойн ще се търгува около $100,000, след като макроикономическата среда се подобри. 

По време на интервю за Kitco News на 17 септември, МакГлоун отбеляза, че стартът за ралито на Биткойн ще бъде свързан с нарастващото приемане и търсене.

МакГлоун каза следното:

За Биткойн е въпрос на време, преди да достигне $100,000. Основният факт е, че приемането и търсенето се увеличават, освен ако не очаквате това да се обърне, което не мисля. Той ще продължи да поскъпва; в момента това е просто въпрос на време.

Той отбеляза, че Биткойн и криптовалутите като цяло вероятно ще заемат челно място сред всички класове активи в настоящата среда. Според стратега криптовалутите носят допълнително предимство, тъй като разполагат с най-бързо развиващата се технология. 

В същото време той сравни сегашното състояние на пазара с дотком балона от 2000 г., при който избрани активи излязоха на върха, докато други се сринаха. Въпреки това той посочи, че политиките на Федералния резерв вероятно ще изиграят ключова роля за прекратяване на настоящите условия. 

Ключовото нещо е, че крипто е най-бързият кон в състезанието. Те имат предимството на бързо развиващите се технологии и поглеждайки напред в бъдещето, ще продължат да поскъпват. 

Това е като през 2000 г., когато всичко върви надолу и всъщност е дори по-лошо от 2000 г., защото тогава пазарът на облигации всъщност се търгуваше добре.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум е на път да приключи корекцията си, твърди анализатор


Освен това стратегът отбеляза, че Биткойн и крипто пазарът са засегнати от макро условия, вместо да са навлезли в естествена крипто зима.

Това не е крипто зима, това е макроикономическа глобална зима. 

<…> Смятам, че криптовалутите са само малка част от това, но затова пък мисля, че макросредата е [твърде силна].

МакГлоун също коментира шансовете Етериум да обърне Биткойн в близко бъдеще, особено след Сливането. Интересното е, че според него Етериум може в крайна сметка да измести Биткойн, но не и при текущите условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Microstrategy притежава Биткойн за почти $15 милиарда

Наскоро MicroStrategy придоби допълнително 12,000 BTC между април и края на юни 2024 г., с което общият им брой достигна приблизително 226,331 Биткойн токена на стойност близо $15 милиарда

21.06.2024 20:11 1 мин. четене

Таксите за транзакции в Биткойн мрежата се сринаха с над 60% – ето защо

Тъй като Биткойн (BTC) се движи около границата от $64,000, значително под най-високото си ниво от март и малко над критичната зона на търсене, активността във веригата значително се забави, което доведе до драстичен спад от 64% в общите такси за Биткойн транзакции.

21.06.2024 17:59 1 мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $2 милиона в Биткойн за кампанията на Тръмп

Камерън и Тайлър Уинкълвос допринесоха значително за кампанията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, дарявайки Биткойн на обща стойност $2 милиона.

21.06.2024 15:00 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.