НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун

септември 18, 2022 21:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще се изстреля след подобрение на макроикономическите условия – М. МакГлоун

Майк МакГлоун от Bloomberg твърди, че до 2025 г. Биткойн ще се търгува около $100,000, след като макроикономическата среда се подобри. 

По време на интервю за Kitco News на 17 септември, МакГлоун отбеляза, че стартът за ралито на Биткойн ще бъде свързан с нарастващото приемане и търсене.

МакГлоун каза следното:

За Биткойн е въпрос на време, преди да достигне $100,000. Основният факт е, че приемането и търсенето се увеличават, освен ако не очаквате това да се обърне, което не мисля. Той ще продължи да поскъпва; в момента това е просто въпрос на време.

Той отбеляза, че Биткойн и криптовалутите като цяло вероятно ще заемат челно място сред всички класове активи в настоящата среда. Според стратега криптовалутите носят допълнително предимство, тъй като разполагат с най-бързо развиващата се технология. 

В същото време той сравни сегашното състояние на пазара с дотком балона от 2000 г., при който избрани активи излязоха на върха, докато други се сринаха. Въпреки това той посочи, че политиките на Федералния резерв вероятно ще изиграят ключова роля за прекратяване на настоящите условия. 

Ключовото нещо е, че крипто е най-бързият кон в състезанието. Те имат предимството на бързо развиващите се технологии и поглеждайки напред в бъдещето, ще продължат да поскъпват. 

Това е като през 2000 г., когато всичко върви надолу и всъщност е дори по-лошо от 2000 г., защото тогава пазарът на облигации всъщност се търгуваше добре.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум е на път да приключи корекцията си, твърди анализатор


Освен това стратегът отбеляза, че Биткойн и крипто пазарът са засегнати от макро условия, вместо да са навлезли в естествена крипто зима.

Това не е крипто зима, това е макроикономическа глобална зима. 

<…> Смятам, че криптовалутите са само малка част от това, но затова пък мисля, че макросредата е [твърде силна].

МакГлоун също коментира шансовете Етериум да обърне Биткойн в близко бъдеще, особено след Сливането. Интересното е, че според него Етериум може в крайна сметка да измести Биткойн, но не и при текущите условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения

Петото годишно проучване Bitwise/VettaFi 2023 Benchmark Survey, проведено сред над 400 финансови консултанти, установи, че тези институции остават силно ангажирани с криптовалутите въпреки спада в цените на Биткойн (BTC) и други криптовалути.

януари 27, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: „Сега е времето за натрупване“, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Tesla продължавa да държи 9,720 BTC въпреки трудната 2022 г.

Производителят на електромобили Tesla продължава да държи приблизително 9,720 Биткойна (BTC), губейки $34 милиона от инвестицията си поради спада на цените към края на 2022 г.

януари 26, 2023 17:00 2 мин. четене