НАЧАЛО Алткойни

Етериум е на път да приключи корекцията си, твърди анализатор

септември 17, 2022 16:52 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум е на път да приключи корекцията си, твърди анализатор

Крипто стратегът, който предвиди дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., твърди, че Етериум е във финален етап на низходящ тренд.

Анализаторът, подвизаващ се под прозвището „Smart Contracter“, каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е близо до завършване на последния си низходящ етап, преди да има обрат.

Smart Contracter прогнозира, че до следващия месец ETH ще падне до около $1,200, преди да се покачи към целта си над $2,000.

Намираме се във финалната инерция на тази корекция на ETH, коригирайки ръста от юли.

Начертахме това стъпка по стъпка от върха през август, остават ни само още около 10% надолу, преди да започнем да търсим дългосрочни покупки.

етериум
етериум

Smart Contracter е известен в бранша като един от най-добрите практици на теорията на вълните на Елиът – подход, който се опитва да предскаже бъдещото ценово действие, като следва психологията на тълпата, която има тенденция да се проявява на вълни.

Според графиката на анализатора най-големият алткойн се намира в средата на низходящата вълна С, която според него ще подготви почвата за нов възход.

Миналия месец, когато Етериум се търгуваше около $1,600, Smart Contracter прогнозира, че ETH ще отпечата по-нисък връх около $1,800 (В вълна) този месец, преди да установи локално дъно за следващото рали.

Засега изглежда, че Етериум следва сценария на анализатора.

Изглежда, че по-голямото ABC, коригиращо петвълново покачване, е започнала при ETH. Засега това изглежда като А вълна, като очакваме скорошно отскачане, което да завърши с по-нисък връх.

Според мен $1,300 все още е мястото, където да се търсят покупки, при условие че структурата изглежда правилно, когато стигнем дотам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене