НАЧАЛО Алткойни

Етериум е на път да приключи корекцията си, твърди анализатор

септември 17, 2022 16:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум е на път да приключи корекцията си, твърди анализатор

Крипто стратегът, който предвиди дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., твърди, че Етериум е във финален етап на низходящ тренд.

Анализаторът, подвизаващ се под прозвището “Smart Contracter”, каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е близо до завършване на последния си низходящ етап, преди да има обрат.

Smart Contracter прогнозира, че до следващия месец ETH ще падне до около $1,200, преди да се покачи към целта си над $2,000.

Намираме се във финалната инерция на тази корекция на ETH, коригирайки ръста от юли.

Начертахме това стъпка по стъпка от върха през август, остават ни само още около 10% надолу, преди да започнем да търсим дългосрочни покупки.

етериум
етериум

Smart Contracter е известен в бранша като един от най-добрите практици на теорията на вълните на Елиът – подход, който се опитва да предскаже бъдещото ценово действие, като следва психологията на тълпата, която има тенденция да се проявява на вълни.

Според графиката на анализатора най-големият алткойн се намира в средата на низходящата вълна С, която според него ще подготви почвата за нов възход.

Миналия месец, когато Етериум се търгуваше около $1,600, Smart Contracter прогнозира, че ETH ще отпечата по-нисък връх около $1,800 (В вълна) този месец, преди да установи локално дъно за следващото рали.

Засега изглежда, че Етериум следва сценария на анализатора.

Изглежда, че по-голямото ABC, коригиращо петвълново покачване, е започнала при ETH. Засега това изглежда като А вълна, като очакваме скорошно отскачане, което да завърши с по-нисък връх.

Според мен $1,300 все още е мястото, където да се търсят покупки, при условие че структурата изглежда правилно, когато стигнем дотам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.