НАЧАЛО Биткойн

Биткойн милионерите се увеличават с всеки изминал ден

01.06.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн милионерите се увеличават с всеки изминал ден

От началото на годината цената на Биткойн отбеляза значително повишение, което отчасти се дължи на бичия период от 2024 г. за този пазарен цикъл. Този скок доведе до ежедневно създаване на BTC милионери.

Данните на аналитичната компания Kaiko разкриват, че всеки ден се създават почти 2,000 портфейла на Биткойн милионери. Тази цифра обаче все още е значително по-ниска от тази по време на бичия период през 2021 г., когато над 4,000 портфейла достигнаха границата от милион долара дневно. По време на последната бича серия Kaiko също така съобщи, че повече от 2,000 портфейла са достигали $10 милиона всеки ден.

Сегашното забавяне на ръста се обяснява с факта, че новият капитал все още не е навлязъл с пълна сила на пазара. Освен това китовете от предишния пазарен цикъл вероятно все още прибират печалби, докато Биткойн достига нови върхове. Друг фактор, допринасящ за намаляването на броя на милионерските BTC портфейлите е, че китовете съхраняват своите авоари при попечители, а не в персонални портфейли.

Въпреки текущото забавяне, броят на адресите на Биткойн милионерите се очаква да нарасне, тъй като бичият ръст тепърве започва. Крипто анализатори, като Rekt Capital, прогнозират, че този бичи пазар ще достигне своя връх някъде през септември или октомври следващата година. Очаква се одобрението на спот Етериум ETF-ите да предизвика по-нататъшно покачване за BTC и алткойните. Освен това се очаква през този цикъл да бъдат одобрени ETF-и на още токени, което ще доведе до увеличаване на притока на капитали в крипто пространството.

Предстоящите избори в САЩ също се очаква да окажат положително въздействие върху този бичи пазар, като бившият президент Доналд Тръмп вече потвърди своята про-крипто позиция.

Очаква се този бичи пазар да създаде повече крипто-милионери в сравнение с предишните, до голяма степен благодарение на все по-голямото възприемане на меме криптовалутите. Рязкото нарастване на броя на меме монетите, създавани ежедневно, позволи на крипто инвеститорите да печелят с големи маржове от търговията с тези монети.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изключително оптимистична прогноза за цената на Биткойн от Bernstein

Bernstein прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $1 милион до 2033 г., като върхът на настоящия му цикъл ще бъде $200,000.

14.06.2024 16:30 2 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

Ето какво ще определи бъдещата траектория на Биткойн според директора на CryptoQuant

Ки Йонг Джу, ръководител на CryptoQuant, каза, че Биткойн търговията в САЩ определя непосредственото бъдеще на цените на криптовалутите.

14.06.2024 9:30 1 мин. четене

Биткойн и златото като хедж при изкуствено причинена от правителството инфлация

Макро анализатор към инвестиционната банка Fidelity смята, че трябва да има значително увеличение на паричното предлагане, за да се приемат Биткойн (BTC) и златото като хедж в случай на изкуствено причинена от правителството инфлация.

14.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.