НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: 2,000% скок предвиждат от Ark Invest

февруари 3, 2023 7:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: 2,000% скок предвиждат от Ark Invest

Наскоро главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд сподели смела прогноза за водещата криптовалута Биткойн (BTC).

В ново интервю за CNBC Кати Ууд заяви, че твърдо вярва в потенциала на най-голямата криптовалута да нарасне с повече от 2,000% в рамките на седем години.

Всъщност в нашия базов сценарий за 2030 г. сме малко над [$500,000]. А в нашия бичи сценарий – много по-високо.

Ууд посочи, че скандалите и фалитите, които засегнаха криптопространството миналата година, всъщност подчертават стойността на децентрализацията и прозрачността в екосистемите на Биткойн и Етериум (ETH).

Ако погледнете какво се случи през последната година, всъщност Сам Банкман-Фрийд изобщо не харесваше Биткойн. И той не го харесваше заради децентрализацията и прозрачността му. А кои компании фалираха? Това бяха силно централизираните, непрозрачни компании.

Тя визира FTX, Celsius и Three Arrows Capital, като посочи Биткойн и Етериум като примери за децентрализация, прозрачност и ефикасност. Както тя напомни “всички транзакции бяха завършени” и всички смарт договори бяха адекватно и изцяло изпълнени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: „Предстои финален скок“, твърди исторически точен анализатор


Тя доплъни:

Мисля, че като се започне от 08-09 г., когато Биткойн наистина дебютира, и още повече след [спадовете на крипто пазарите] през изминалата година, срива в много компании, тази идея за прозрачност и децентрализация се налага и Биткойн и Етериум са двете най-добри проявления на това в криптосвета.

След значителен отскок от дъната през ноември, към момента на писане на статията Биткойн се движи около $23,800, а Етериум около $1,670.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн се насочва към период на значителен възход, твърди стратег на Bloomberg

В Twitter, Макглоун изтъкна, че BTC е изпреварил златото – най-добре представящата се стока през 2023 г. – почти десет пъти. Той обясни това с ниския и нарастващ процент на приемане на дигиталните активи и намаляващото предлагане.

март 23, 2023 9:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

Бенджамин Коуен, известен крипто аналитик, наскоро сподели своите виждания за бъдещето на Биткойн преди следващия бичи пазар.

март 23, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн спада след предупреждение на Фед за кредитна криза

Oпасенията за кредитна криза в резултат на значителното затягане на стандартите за кредитиране значително нараснаха в условията на банкова криза.

март 22, 2023 22:34 2 мин. четене