НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще се изстреля до $1,500,000 – Кати Ууд

12.01.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще се изстреля до $1,500,000 – Кати Ууд

Основателката на ARK Invest Кати Ууд предполага, че одобрението на спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) увеличава вероятността флагманската криптовалута да достигне значителна ценова цел. 

В неотдавнашно интервю Ууд посочи, че оптимистичната прогноза на ARK Invest за достигане на $1.5 милиона от Биткойн до 2030 г. вече е по-правдоподобна след одобрението от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на 11 спот Биткойн ETF в сряда.

Ууд подчерта, че базовият сценарий на управляваната от нея компанията предполага цената да достигне до около $600,000, но одобрението на тези ETF-и е увеличило вероятността за техния бичи сценарий. 

Тя изтъкна и значението на това одобрение като зелена светлина и подчерта консервативния характер на техните градивни елементи за ценовата прогноза, които могат да бъдат разгледани на уебсайта на Ark Invest.

Ууд описа Биткойн като новаторска концепция, представляваща първата глобална, децентрализирана, дигитална, основана на правила парична система в историята.

Забележително е, че ARK Invest е сред 11-те субекта, чиито заявления за спот Биткойн ETF получиха одобрение от SEC. Сред другите одобрени субекти са BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Bitwise, Franklin, Valkyrie, Hashdex WisdomTree и Invesco Galaxy. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

12.04.2024 20:00 1 мин. четене

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc., наскоро обсъди бъдещата динамика на Биткойн.

11.04.2024 21:30 2 мин. четене

Хонконг вероятно ще одобри спот Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) в Хонконг се очаква да обяви одобрението на първите спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) в града около 15 април, както твърдят запознати източници, цитирани от Reuters.

11.04.2024 16:00 1 мин. четене

Мултимилионер продава вила с частен плаж срещу Биткойн

Грант Кардон обяви за продажба резиденцията на плажа във Флорида, която придоби от модната икона Томи Хилфигър през 2021 г., става ясно от съобщение на финансовия експерт в Instagram.

11.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.