НАЧАЛО Биткойн

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд

ноември 21, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд

Кати Ууд неотдавна отбеляза промяна в подхода на SEC към заявлението на Ark Invest за спот Биткойн ETF.

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на инвестиционната компания Ark Invest, сподели положителната си прогноза за цената на Биткойн, като прогнозира базова стойност между $600,000 и $650,000.

Тя подчерта новооткритата ангажираност на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) с подадената от компанията заявка за спот Биткойн ETF, като я сравни с предишни откази. Тя наблегна на потенциалния ръст на Биткойн поради фактори като предстоящото халвинг събтие и ограниченото му предлагане от 21 милиона монети. Ууд предположи, че институционалните инвеститори могат да навлязат на пазара след одобрението на SEC, разглеждайки Биткойн като нов клас активи.

Макар да не уточни актуализирания базов сценарий на Ark Invest, Ууд подчерта оскъдността на Биткойн и нарастващия интерес сред институциите. По-късно тя се появи в предаването “Squawk Box” на CNBC, за да обсъди ETF-ите на Ark Invest и продължителното очакване на одобрението на SEC.

Ark Invest поддържа бича позиция по отношение на криптовалутите и блокчейн технологията. По-рано Ууд разкри, че е закупила Биткойн на стойност $100,000 на цена от $250 за BTC, като го е задържала от около 2015 г. Тази инвестиция, която сега e значително нараснала, произтича от вярата ѝ във визията на Сатоши Накамото, изложена в бялата книга на криптовалутата за peer-to-peer електронни парични системи.

Наблюденията на Кати Ууд относно променящата се позиция на Комисията по ценните книжа и борсите отразяват очакванията в криптосферата, където перспективата за одобрен Биткойн ETF сигнализира за потенциален приток на институционален интерес.

С предстоящият халвинг и ограничаване на предлагането, прогнозите на Ууд подчертават трансформиращото въздействие, което институционалното участие може да окаже върху оценката на Биткойн, проправяйки пътя за нова ера в приемането на крипто и инвестиционните стратегии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.