НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Икономистът Питър Шиф призова притежателите да продават

март 11, 2023 12:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Икономистът Питър Шиф призова притежателите да продават

Неотдавнашният спад на пазарните цени почти изненада крипто общността и известният Питър Шиф не пропусна възможността да сподели мнението си.

Питър Шиф, икономист и яростен критик на криптовалутите, включително Биткойн, съветва притежателите на BTC да продадат своите авоари, тъй като прогнозира вълна от свързани с блокчейн фалити, които могат да превърнат настоящата крипто зима в дълбоко замразяване.

В отговор Спенсър Шиф, негов син и поддръжник на Биткойн твърди, че Биткойн е спасителна лодка и няма да бъде потопен от няколко инцидента.

Базираната в Сан Франциско компания Silvergate, която предоставя банкови услуги на крипто компании обяви, че прекратява дейността си поради неотдавнашните промени в индустрията и нормативната уредба.

Тази новина допринесе за спада в стойността на Биткойн през последните две седмици, като криптовалутата падна под $20,000 за първи път от януари насам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Прокуратурата на Ню Йорк обвинява KuCoin в опериране без регистрация


Преди това Шиф препоръча Биткойн да се продава при ниво от $18,000 през януари, но тази препоръка се оказа погрешна, тъй като след неговия съвет криптовалутата увеличи стойността си с 37.2%. Преди ралито в средата на февруари да се забави, Биткойн биковете повишиха цените до връх от $25,270.

Към момента на писане на статията водещата криптовалута се търгува около $23,300.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн се насочва към период на значителен възход, твърди стратег на Bloomberg

В Twitter, Макглоун изтъкна, че BTC е изпреварил златото – най-добре представящата се стока през 2023 г. – почти десет пъти. Той обясни това с ниския и нарастващ процент на приемане на дигиталните активи и намаляващото предлагане.

март 23, 2023 9:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

Бенджамин Коуен, известен крипто аналитик, наскоро сподели своите виждания за бъдещето на Биткойн преди следващия бичи пазар.

март 23, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн спада след предупреждение на Фед за кредитна криза

Oпасенията за кредитна криза в резултат на значителното затягане на стандартите за кредитиране значително нараснаха в условията на банкова криза.

март 22, 2023 22:34 2 мин. четене