НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence

26.10.2022 21:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence

Анализаторите на криптоборсата Kraken определят огромна ценова цел за най-голямата криптовалутата по пазарна капитализация Биткойн (BTC).

Анализаторите на Kraken Intelligence правят смела прогноза

В ново писмо до трейдърите от Kraken използват историческите ценови действия на Биткойн, за да прогнозират накъде може да се насочи BTC в дългосрочен план.

Прогнозата се основава на това колко високо се е търгувала цената на BTC над 200-седмичната си пълзяща средна стойност при предишни периоди на бичи движения.

Според анализаторите на Kraken цената на Биткойн (BTC) в исторически план се е покачвала от 10 до 15 пъти, след като е докосвала 200-седмичната си пълзяща средна.

btc chart

Това предполага бъдещ ценови диапазон от $237,894 до $356,841.

Големите инвеститори трупат от водещия дигитален актив

Ки Йонг Джу, ръководител на компанията за анализи Crypto Quant, сподели в Twitter, че инвеститорите с дълбоки джобове агресивно купуват BTC. 

Джу също така подчерта, че обемът на спот търговията на Биткойн е нараснал на всички борси през последните шест месеца. Това би могло да индикира, че има достатъчно търсене, за да се поеме силният натиск, оказан от продавачите.

В допълнение, платформата Santiment наскоро сподели, че “предлагането на монети на борсите е спаднало до 8.48%” – най-ниското ниво от ноември 2018 г. насам. В публикация фирмата посочи, че намаляването на предлагането на токени на борсите може да означава, че има по-малък риск от бъдещи разпродажби.

Прогнозата на Kraken за Етериум

Kraken също така разглежда накъде може да се насочи Етериум (ETH) в дългосрочен план, ако използват миналото като базис за проектиране на бъдещи ценови действия.

Борсата използва логаритмичната графика на Етериум и неговата “дъга на регресията”, която очертава кривата на ценовия диапазон на ETH с течение на времето.

етериум графика

 

Според Kraken, тъй като дъгата има възходяща тенденция, колкото по-дълго време отнема на ETH да достигне следващото си ниво на съпротива, толкова по-висок е потенциалният връх на пазарния цикъл.

Според анализаторите на Kraken, движение до горната лента означава, че Етериум ще достигне $28,471, което представлява скок от над 1,800% спрямо текущата цена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как крипто инвеститор превърна $2,000 в $1.74 милиона с криптовалутата, подкрепена от Андрю Тейт

Съобщава се, че лице, описано като „вътрешен човек“, е превърнало инвестиция от $2,000 в над $1.7 милиона за кратък период от време.

15.06.2024 19:30 1 мин. четене

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

Доналд Тръмп вдига мерника на Джо Байдън и каза, че бъдещето на Биткойн ще бъде създадено в САЩ

След като беше един от политиците, който често споделяше антикриптовалутните си настроения, но показа известна подкрепа, Доналд Тръмп влезе в заглавията на вестниците с последните си изявления.

15.06.2024 12:02 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence”
  1. Кочо,

    Аз твърдя че печелившите числа от тотото за следващата седмица ще са от 1 до 49

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.