НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence

октомври 26, 2022 21:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence

Анализаторите на криптоборсата Kraken определят огромна ценова цел за най-голямата криптовалутата по пазарна капитализация Биткойн (BTC).

Анализаторите на Kraken Intelligence правят смела прогноза

В ново писмо до трейдърите от Kraken използват историческите ценови действия на Биткойн, за да прогнозират накъде може да се насочи BTC в дългосрочен план.

Прогнозата се основава на това колко високо се е търгувала цената на BTC над 200-седмичната си пълзяща средна стойност при предишни периоди на бичи движения.

Според анализаторите на Kraken цената на Биткойн (BTC) в исторически план се е покачвала от 10 до 15 пъти, след като е докосвала 200-седмичната си пълзяща средна.

btc chart

Това предполага бъдещ ценови диапазон от $237,894 до $356,841.

Големите инвеститори трупат от водещия дигитален актив

Ки Йонг Джу, ръководител на компанията за анализи Crypto Quant, сподели в Twitter, че инвеститорите с дълбоки джобове агресивно купуват BTC. 

Джу също така подчерта, че обемът на спот търговията на Биткойн е нараснал на всички борси през последните шест месеца. Това би могло да индикира, че има достатъчно търсене, за да се поеме силният натиск, оказан от продавачите.

В допълнение, платформата Santiment наскоро сподели, че “предлагането на монети на борсите е спаднало до 8.48%” – най-ниското ниво от ноември 2018 г. насам. В публикация фирмата посочи, че намаляването на предлагането на токени на борсите може да означава, че има по-малък риск от бъдещи разпродажби.

Прогнозата на Kraken за Етериум

Kraken също така разглежда накъде може да се насочи Етериум (ETH) в дългосрочен план, ако използват миналото като базис за проектиране на бъдещи ценови действия.

Борсата използва логаритмичната графика на Етериум и неговата “дъга на регресията”, която очертава кривата на ценовия диапазон на ETH с течение на времето.

етериум графика

 

Според Kraken, тъй като дъгата има възходяща тенденция, колкото по-дълго време отнема на ETH да достигне следващото си ниво на съпротива, толкова по-висок е потенциалният връх на пазарния цикъл.

Според анализаторите на Kraken, движение до горната лента означава, че Етериум ще достигне $28,471, което представлява скок от над 1,800% спрямо текущата цена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence”
  1. Кочо,

    Аз твърдя че печелившите числа от тотото за следващата седмица ще са от 1 до 49

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.