НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence

октомври 26, 2022 21:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence

Анализаторите на криптоборсата Kraken определят огромна ценова цел за най-голямата криптовалутата по пазарна капитализация Биткойн (BTC).

Анализаторите на Kraken Intelligence правят смела прогноза

В ново писмо до трейдърите от Kraken използват историческите ценови действия на Биткойн, за да прогнозират накъде може да се насочи BTC в дългосрочен план.

Прогнозата се основава на това колко високо се е търгувала цената на BTC над 200-седмичната си пълзяща средна стойност при предишни периоди на бичи движения.

Според анализаторите на Kraken цената на Биткойн (BTC) в исторически план се е покачвала от 10 до 15 пъти, след като е докосвала 200-седмичната си пълзяща средна.

btc chart

Това предполага бъдещ ценови диапазон от $237,894 до $356,841.

Големите инвеститори трупат от водещия дигитален актив

Ки Йонг Джу, ръководител на компанията за анализи Crypto Quant, сподели в Twitter, че инвеститорите с дълбоки джобове агресивно купуват BTC. 

Джу също така подчерта, че обемът на спот търговията на Биткойн е нараснал на всички борси през последните шест месеца. Това би могло да индикира, че има достатъчно търсене, за да се поеме силният натиск, оказан от продавачите.

В допълнение, платформата Santiment наскоро сподели, че „предлагането на монети на борсите е спаднало до 8.48%“ – най-ниското ниво от ноември 2018 г. насам. В публикация фирмата посочи, че намаляването на предлагането на токени на борсите може да означава, че има по-малък риск от бъдещи разпродажби.

Прогнозата на Kraken за Етериум

Kraken също така разглежда накъде може да се насочи Етериум (ETH) в дългосрочен план, ако използват миналото като базис за проектиране на бъдещи ценови действия.

Борсата използва логаритмичната графика на Етериум и неговата „дъга на регресията“, която очертава кривата на ценовия диапазон на ETH с течение на времето.

етериум графика

 

Според Kraken, тъй като дъгата има възходяща тенденция, колкото по-дълго време отнема на ETH да достигне следващото си ниво на съпротива, толкова по-висок е потенциалният връх на пазарния цикъл.

Според анализаторите на Kraken, движение до горната лента означава, че Етериум ще достигне $28,471, което представлява скок от над 1,800% спрямо текущата цена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн и Етериум: Предстоят значителни печалби, твърдят от Kraken Intelligence”
  1. Аз твърдя че печелившите числа от тотото за следващата седмица ще са от 1 до 49

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене