НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

ноември 25, 2022 17:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

По време на интервю за Bloomberg главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд бе попитана дали все още се придържа към тезата си, че най-голямата криптовалута ще достигне $1,000,000 след осем години. Кати Ууд каза, че все още е уверена в прогнозата си.

Макар да заяви, че Биткойн ще излезе от пазарния спад по-силен от всякога, Ууд каза, че на институционалните инвеститори ще им е по-удобно да влагат пари във флагманския криптоактив и Етериум (ETH), след като ги разберат по-добре.

Смятаме, че Биткойн ще излезе от тази ситуация [по-силен от всякога] поради това, което споменах по-рано. 

… И след като наистина си напишат домашното и видят какво се случва тук, мисля, че може би ще им бъде по-удобно да се насочат към Биткойн. И може би Етериум след това.

Към момента на писане на статията BTC се търгува около $16,556 и би трябвало да поскъпне с над 5,900%, за да достигне прогнозата на Ууд.

Двете най-големи криптовалути са доказали устойчивостта си

Според главния изпълнителен директор на ARK Invest, Биткойн и Етериум са се доказали като устойчиви и способни в лицето на кризата, предизвикана от срива на FTX.

Ако погледнете блокчейните… нека използваме блокчейна на Биткойн и Етериум. Това, което ще откриете, е, че те разполагат с инфраструктура… 

Всъщност хеш-рейтът на Биткойн е на рекордно високо ниво и това е реален показател за сигурността на мрежата.

При Етериум виждаме, че общата стойност на заложените средства е $24 милиарда. Това е исторически максимум. Така че смятаме, че инфраструктурата работи прекрасно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Криптовалутата остава на траекторията си до $100,000 – PlanB


Кати Ууд наскоро разкри, че за първи път е купила Биткойн за около $100,000 при цена от около $250 за монета още през 2015 г. Тя ги държи досега – което представлява нереализирана печалба от над $6.3 милиона.

В интервю за Питър МакКормак, водещ на подкаста “What Bitcoin Did”, Ууд сподели, че е направила инвестицията, след като се е убедила, че пазарната капитализация на пионерската дигитална валута в крайна сметка може да бъде толкова голяма, колкото паричната база на американския долар.

Ууд очаква промяната в регулаторния пейзаж да стимулира следващия бичи пазар. Тя и преди е заявявала, че очаква цената на BTC да достигне $1,000,000 до 2030 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.