НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Криптовалутата остава на траекторията си до $100,000 – PlanB

ноември 24, 2022 11:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Криптовалутата остава на траекторията си до $100,000 – PlanB

Популярният крипто анализатор PlanB, известен със stock-to-flow модела си на Биткойн (BTC), сподели бичите си настроения за флагманската криптовалута.

В ново интервю с крипто трейдъра Бенджамин Коуен, PlanB каза, че макар настоящите настроения към криптовалутите да са мечи поради срива на борсата за дигитални активи FTX, няма да го шокира, ако BTC достигне $100,000 след следващото халвинг събитие.

Според PlanB някои от катализаторите, които биха могли да предизвикат сериозен подем за Биткойн, включват края на руско-украинската война или разхлабването на паричните политики.

Знам, че в момента не изглежда много добре с [краха на] FTX и всички засегнати клиенти и инвеститори [на] FTX, но имаме година и половина време [до следващия халвинг].

Така че, след като количествените облекчения започнат да действат или войната в Русия и Украйна приключи, или какъвто и да е фактор, лесно можем да достигнем [$100,000]. Да кажем, че 2024 г., когато логаритмичната регресия и stock-to-flow моделът са на пресечна точка, което е в района около $100,000. Да, не бих се изненадал [да видим такива стойности].

Моделът stock-to-flow прогнозира промените в стойността на даден актив, като сравнява текущата му цена със скоростта, с която се генерира предлагането му.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Големите инвеститори купуват крипто за над $1 милиард


Относно това дали криптопазарът е достигнал дъното, PlanB казва, че Биткойн обикновено достига дъно на мечи пазар около 18 месеца след отчитането на рекордно висока цена. Той отбелязва, че дъното може да се формира някъде в рамките на следващите три месеца.

Дъното на мечия пазар също е около година, година и половина, след достигането на най-високите стойности за всички времена. И това е вярно и днес. Беше вярно през 2019 г., през 2015 г., вярно е и днес, през 2022 г.

Така че възходът, ако щете, не започва от халвинга или след него. Той ще започне, когато бъде достигнато дъното на мечия пазар. А това може да стане днес. Или следващия месец. Или след три месеца. Но това ще се случи.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $16,551 – което представлява ръст от 2.2% за деня.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 30, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.