НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Криптовалутата остава на траекторията си до $100,000 – PlanB

ноември 24, 2022 11:22 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Криптовалутата остава на траекторията си до $100,000 – PlanB

Популярният крипто анализатор PlanB, известен със stock-to-flow модела си на Биткойн (BTC), сподели бичите си настроения за флагманската криптовалута.

В ново интервю с крипто трейдъра Бенджамин Коуен, PlanB каза, че макар настоящите настроения към криптовалутите да са мечи поради срива на борсата за дигитални активи FTX, няма да го шокира, ако BTC достигне $100,000 след следващото халвинг събитие.

Според PlanB някои от катализаторите, които биха могли да предизвикат сериозен подем за Биткойн, включват края на руско-украинската война или разхлабването на паричните политики.

Знам, че в момента не изглежда много добре с [краха на] FTX и всички засегнати клиенти и инвеститори [на] FTX, но имаме година и половина време [до следващия халвинг].

Така че, след като количествените облекчения започнат да действат или войната в Русия и Украйна приключи, или какъвто и да е фактор, лесно можем да достигнем [$100,000]. Да кажем, че 2024 г., когато логаритмичната регресия и stock-to-flow моделът са на пресечна точка, което е в района около $100,000. Да, не бих се изненадал [да видим такива стойности].

Моделът stock-to-flow прогнозира промените в стойността на даден актив, като сравнява текущата му цена със скоростта, с която се генерира предлагането му.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Големите инвеститори купуват крипто за над $1 милиард


Относно това дали криптопазарът е достигнал дъното, PlanB казва, че Биткойн обикновено достига дъно на мечи пазар около 18 месеца след отчитането на рекордно висока цена. Той отбелязва, че дъното може да се формира някъде в рамките на следващите три месеца.

Дъното на мечия пазар също е около година, година и половина, след достигането на най-високите стойности за всички времена. И това е вярно и днес. Беше вярно през 2019 г., през 2015 г., вярно е и днес, през 2022 г.

Така че възходът, ако щете, не започва от халвинга или след него. Той ще започне, когато бъде достигнато дъното на мечия пазар. А това може да стане днес. Или следващия месец. Или след три месеца. Но това ще се случи.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $16,551 – което представлява ръст от 2.2% за деня.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене