НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) ще се срине до $14,000, твърди трейдър

ноември 9, 2022 12:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) ще се срине до $14,000, твърди трейдър

Крипто трейдър, известен с това, че точно предсказа предишния пазарен срив по-рано тази година, смята, че сегашното понижение "далеч не е приключило".

Анализаторът, подвизаващ се в Twitter като “Capo”, предупреди своите последователи на платформата, че следващият етап на спад за криптовалутите “предстои”.

Той прогнозира, че Биткойн (BTC) може да спадне чак до локално дъно от $14,000, преди да се възстанови.

market drop

Към момента на писане на статията BTC се търгува около $17,400. Най-големият криптоактив е спаднал с близо 12% през последните 24 часа.

Capo също така прогнозира, че алткойните ще се понижат с още 30-40%.

Към момента на писане на статията цената на Етериум (ETH) е $1,180. Вторият по пазарна капитализация криптоактив е спаднал с близо 21% през последните 24 часа.

Цифровите активи се потопиха навсякъде след зашеметяващия срив във вторник на токена на FTX (FTT) на борсата FTX, като за последните 24 часа спадът е с близо 77%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance придобива крипто гиганта FTX


Във вторник сутринта главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао обяви, че неговата борса възнамерява да придобие FTX в очакване на пълен анализ на бизнеса.

Сривът на цената на FTT се случи, след като се появиха опасения, че Alameda Research, търговското звено на FTX, е твърде зависимо от токена като обезпечение за заеми.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

SEC одобри за разглеждане още едно заявление за Биткойн ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) официално призна заявлението за Биткойн ETF на Franklin Templeton, глобален мениджър на активи, контролиращ $1.5 трилиона.

септември 28, 2023 14:00 2 мин. четене

Биткойн миньорите стават прекалено много – има ли печалба за всички?

Доклад на Glassnode разкри, че въпреки забележителния ръст на общите мрежови такси и на дела на приходите на миньорите от тези такси през последните месеци, приходите на Биткойн (BTC) миньорите са останали сравнително скромни.

септември 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Ето какво може да възпрепятства приемането на Биткойн ETF през октомври

В средата на октомври Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще вземе решение относно спот Биткойн борсово търгувания фонд на BlackRock. 

септември 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Етериум: Цената може да скочи значително още тази година според прогноза на популярен трейдър

Добре познат крипто стратег предположи, че Етериум (ETH), водещият протокол за смарт договори и най-големият алткойн по пазарна капитализация, може да претърпи ръст към края на годината.

септември 27, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.