НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Предстои ли голямо движение през ноември?

ноември 1, 2022 15:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Предстои ли голямо движение през ноември?

Общата пазарна капитализация на криптовалутите отново надхвърли нивото от $1 трилион.

Дигиталните активи изглежда отбелязват положителни движения, включително най-голямата криптовалута – Биткойн (BTC). 

Псевдонимият анализатор “Moustache” разгледа NVT Signal (NVTS), като според него “предстои голямо движение за BTC” и “много скоро ще видим голяма зелена свещ”

Съотношението “стойност на мрежата към транзакциите” (NVT) описва връзката между пазарната капитализация и обемите на трансферите. Този индикатор е въведен и популяризиран от експертите по криптовалути Крис Бърниски и Уили Ву. 

NVT Signal (NVTS) е модифицирана версия на NVT Ratio, която използва 90-дневна плъзгаща се средна стойност (ПС) на дневния обем на трансфера в знаменателя вместо суровия дневен обем на трансфера.

Наскоро анализаторът публикува анализ чрез метода Вайкофф с графика. Разглеждайки модела, той предвижда движение на Биткойн до $30,000 през 2023 г. Moustache подчерта, че “рядко е виждал модел, който да е толкова точен за почти година и половина.”

В същото време известният Биткойн максималист и анализатор PlanB намекна, че най-големият криптоактив може да претърпи голямо движение през ноември, както той илюстрира на графиката на процента BTC на печалба, публикувана на 30 октомври.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Кога да очакваме възход? – Santiment


Най-големите търговци на Биткойн или “китовете” продължават да държат. Ето какво сподели Дан Лим, анализатор в CryptoQuant:

Въпреки че все още няма толкова силно движение, колкото в началото на бичия пазар, ако инвеститорите реагират с DCA (доларово усредняване) или разделят покупките според всяка ситуация, има голяма вероятност в крайна сметка да се получат добри резултати.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Етериум срещу Биткойн: Анализатор оценява потенциала на алткойна да задмине BTC

Бенджамин Коуен, стратег по криптовалутите, споделя своите виждания за потенциалното представяне на Етериум (ETH) в сравнение с Биткойн (BTC) в бъдеще.

май 31, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.