НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Губят ли продавачите контрол над пазара?

октомври 28, 2022 8:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Губят ли продавачите контрол над пазара?

Популярен крипто анализатор твърди, че няколко сигнала от блокчейна на Биткойн (BTC) предполагат, че продавачите губят контрол върху ценовото движение на криптовалутата.

В ново видео водещият на InvestAnswers разглежда данни от фирмата за блокчейн анализи Glassnode, изобразяващи метрика, която показва дела на монетите, които са се движили през последните три месеца.

Според данните на Glassnode т.нар. “тримесечни HODLer-и” са на исторически минимум, който съвпада с дъната на пазарните цикли.

Анализаторът вижда данните като знак, че Биткойн мечките, които продават монетите си, са почти напълно изчезнали. Той каза, че дори и да не се появят купувачи, BTC все още ще се насочи нагоре на фона на отслабващия щатски долар.

Никога досега не сме имали толкова ниско ниво на хора в Биткойн, които държат по-малко от 12 месеца – около 11.51%. От друга страна хората, които държат Биткойн повече от 3 месеца, са на исторически максимум. Така че отново, продажбите са приключили.

Хората знаят накъде отиват нещата. Както винаги казвам, дори и да не постъпят повече пари, Биткойн ще поскъпне, защото доларът ще поевтинее.

Водещият на канала разгледа друга част от данните на Glassnode, показваща тенденцията на натрупване на BTC въз основа на размера на портфейла.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун


Според блокчейн данните всички кохорти инвеститори акумулират, с изключение на много големите портфейли с над 10,000 BTC и малките единици с между един и десет BTC.

Портфейлите с 1,000 до 10,000 монети акумулират, тези от 100 до 1,000 също, както и тези от 10 до 100. Единствените, които не купуват в момента, освен тези с над 10,000 монети, са притежателите на 1-10 BTC. Може би те се занимават с алткойни, кой знае?

“Скаридите”, притежателите на по-малко от един BTC, също акумулират. Така че това е много, много положителен знак и е само въпрос на време останалите кохорти също да започнат да натрупват, а след това знаете какво ще се случи.

Към момента на публикуване Биткойн продължава да се държи над нивото от $20,000 – въпреки че изглежда е изгубил пара след подема в началото на седмицата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Събужда ли се Биткойн и ще започне ли бичи пазар?

През последните няколко дни Биткойн остана в тесен търговски диапазон, въпреки че S&P 500 отбеляза четиридневен спад.

септември 25, 2023 14:00 2 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Ето кой е най-големият притежател на Биткойн в света

Coinbase, виден играч във финансовата индустрия, се откроява като една от водещите структури, участващи в операции с криптовалути.

септември 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Колко пари на ден трябва да инвестираш, за да имаш един Биткойн

При крипто инвестициите желанието за придобиване на цяла единица Биткойн (BTC) е много желано постижение, обусловено от потенциала за значителна възвръщаемост.

септември 25, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.