НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун

27.10.2022 15:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун

Старши анализатор на Bloomberg твърди, че при сътресенията на световните пазари Етериум (ETH) може да се представи по-добре от Биткойн (BTC) и фондовия пазар.

Комодити стратегът на Bloomberg Майк МакГлоун каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е изградил силна основа при неблагоприятни пазарни условия и сега има солиден шанс за увеличение на цената.

МакГлоун сподели графика, показваща цената на ETH в неутрална тенденция, въпреки ограничението в ликвидността на щатските долари, което често корелира с рисковите активи.

Какво пречи на Етериум да надмине Биткойн и акциите? Успешният преход на Етериум към доказателство за залог (PoS) в условията на глобална енергийна криза и доминиращата му позиция в епицентъра на дигитализацията на финансите и парите може да са основа за трайно покачване на цената.

МакГлоун посочи също, че Етериум може да има и предимство пред Биткойн, което може да му осигури по-добри резултати в бъдеще. Според анализатора алткойнът може да има по-добра структура на токеномиката, която би могла да помогне за това ETH да остане по-дефицитен от BTC.

Предимство в представянето на Етериум спрямо Биткойн – предлагането намалява по-бързо: Етериум може да е надминал Биткойн по отношение на определяемото намаляване на предлагането на фона на широкото приемане и нарастващото търсене.

Поглеждайки към по-широкия макроклимат, МакГлоун понастоящем прогнозира рецесия в стил 1929 г., предизвикана от внезапно затягане на паричната политика от страна на централните банки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Позитивните развития тласкат цената нагоре


Какво спира глобалния наклон към рецесия? Засилване на затягането от страна на Фед и най-много централни банки в историята, които се опитват да наваксат, въпреки дефлацията на пазарите на фона на намаляващия глобален БВП след най-голямото наливане на капитал в историята през 2020-21 г., изглеждаща като през 1929 г.

Към момента на публикуване Етериум се търгува на цена от $1,550.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Таксите за транзакции в Биткойн мрежата се сринаха с над 60% – ето защо

Тъй като Биткойн (BTC) се движи около границата от $64,000, значително под най-високото си ниво от март и малко над критичната зона на търсене, активността във веригата значително се забави, което доведе до драстичен спад от 64% в общите такси за Биткойн транзакции.

21.06.2024 17:59 1 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.