НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун

октомври 27, 2022 15:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун

Старши анализатор на Bloomberg твърди, че при сътресенията на световните пазари Етериум (ETH) може да се представи по-добре от Биткойн (BTC) и фондовия пазар.

Комодити стратегът на Bloomberg Майк МакГлоун каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е изградил силна основа при неблагоприятни пазарни условия и сега има солиден шанс за увеличение на цената.

МакГлоун сподели графика, показваща цената на ETH в неутрална тенденция, въпреки ограничението в ликвидността на щатските долари, което често корелира с рисковите активи.

Какво пречи на Етериум да надмине Биткойн и акциите? Успешният преход на Етериум към доказателство за залог (PoS) в условията на глобална енергийна криза и доминиращата му позиция в епицентъра на дигитализацията на финансите и парите може да са основа за трайно покачване на цената.

МакГлоун посочи също, че Етериум може да има и предимство пред Биткойн, което може да му осигури по-добри резултати в бъдеще. Според анализатора алткойнът може да има по-добра структура на токеномиката, която би могла да помогне за това ETH да остане по-дефицитен от BTC.

Предимство в представянето на Етериум спрямо Биткойн – предлагането намалява по-бързо: Етериум може да е надминал Биткойн по отношение на определяемото намаляване на предлагането на фона на широкото приемане и нарастващото търсене.

Поглеждайки към по-широкия макроклимат, МакГлоун понастоящем прогнозира рецесия в стил 1929 г., предизвикана от внезапно затягане на паричната политика от страна на централните банки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Позитивните развития тласкат цената нагоре


Какво спира глобалния наклон към рецесия? Засилване на затягането от страна на Фед и най-много централни банки в историята, които се опитват да наваксат, въпреки дефлацията на пазарите на фона на намаляващия глобален БВП след най-голямото наливане на капитал в историята през 2020-21 г., изглеждаща като през 1929 г.

Към момента на публикуване Етериум се търгува на цена от $1,550.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Riot Platforms са добили 12% повече BTC през януари спрямо предходния месец

Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари, което е с 12.3% повече спрямо декември 2022 г. и с 62% повече спрямо предходната година, съобщиха от компанията в понеделник.

февруари 7, 2023 11:14 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър сподели предупреждение за цената

Ветеранът крипто трейдър Тоун Вейс твърди, че Биткойн (BTC) сега се бори да поддържа възхода си.

февруари 7, 2023 8:06 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене