НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун

октомври 27, 2022 15:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун

Старши анализатор на Bloomberg твърди, че при сътресенията на световните пазари Етериум (ETH) може да се представи по-добре от Биткойн (BTC) и фондовия пазар.

Комодити стратегът на Bloomberg Майк МакГлоун каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е изградил силна основа при неблагоприятни пазарни условия и сега има солиден шанс за увеличение на цената.

МакГлоун сподели графика, показваща цената на ETH в неутрална тенденция, въпреки ограничението в ликвидността на щатските долари, което често корелира с рисковите активи.

Какво пречи на Етериум да надмине Биткойн и акциите? Успешният преход на Етериум към доказателство за залог (PoS) в условията на глобална енергийна криза и доминиращата му позиция в епицентъра на дигитализацията на финансите и парите може да са основа за трайно покачване на цената.

МакГлоун посочи също, че Етериум може да има и предимство пред Биткойн, което може да му осигури по-добри резултати в бъдеще. Според анализатора алткойнът може да има по-добра структура на токеномиката, която би могла да помогне за това ETH да остане по-дефицитен от BTC.

Предимство в представянето на Етериум спрямо Биткойн – предлагането намалява по-бързо: Етериум може да е надминал Биткойн по отношение на определяемото намаляване на предлагането на фона на широкото приемане и нарастващото търсене.

Поглеждайки към по-широкия макроклимат, МакГлоун понастоящем прогнозира рецесия в стил 1929 г., предизвикана от внезапно затягане на паричната политика от страна на централните банки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Позитивните развития тласкат цената нагоре


Какво спира глобалния наклон към рецесия? Засилване на затягането от страна на Фед и най-много централни банки в историята, които се опитват да наваксат, въпреки дефлацията на пазарите на фона на намаляващия глобален БВП след най-голямото наливане на капитал в историята през 2020-21 г., изглеждаща като през 1929 г.

Към момента на публикуване Етериум се търгува на цена от $1,550.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Биткойн може да достигне нови върхове според Glassnode – ето кога

Съоснователите на компанията за крипто анализи Glassnode смятат, че индексът на щатския долар (DXY) скоро ще се понижи и ще предизвика масивен бичи пазар на Биткойн (BTC).

септември 30, 2023 13:00 2 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.