НАЧАЛО Финтех

Binance с важна актуализация на своя Web3 портфейл

17.02.2024 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance с важна актуализация на своя Web3 портфейл

Водещата крипто борса Binance по обем на търговията изуми крипто общността, като интегрира значителни подобрения в своя Web3 портфейл.

Binance наскоро обяви успешното включване на 24 нови децентрализирани приложения (dApps) в своя Binance Web3 портфейл от февруари 2024 г.

Това подобрение дава възможност на потребителите безпроблемно да се ангажират с тези dApps директно чрез портфейлите си, като елиминира необходимостта от навигация между различни платформи или използване на множество портфейли.

Сред новоприетите dApps са видни и пионерски проекти в крипто и Web3 сферата, като EthsMarket, NFT пазар, улесняващ създаването, покупката и продажбата на дигитално изкуство в Етериум.

Освен това Avascriptions въвежда абонаментна платформа, предлагаща на потребителите достъп до ексклузивно съдържание и услуги от предпочитаните от тях създатели.

EVM Ink въвежда уникална платформа, позволяваща на потребителите да изработват и обменят NFT татуировки. Освен това потребителите могат да разглеждат и да се ангажират с разнообразен набор от децентрализирани приложения (dApps), включително 48 Club – социална медийна платформа, стимулираща потребителите за създаване и споделяне на съдържание.

Също така BakerySwap се откроява като децентрализирана борса (DEX), предлагаща множество функции, включително търговия, стейкинг, farming, създаване и търговия с NFT и др. Други забележителни попълнения обхващат BIIS, CyberWallet, Etch Market, Ethscriptions, EVMs, Facet, Frc20 Market, Friend3, IERC 20, KiloEx, Owlto Finance, Pols Market, QnA3.AI, Swell Network, SynFutures, UXUY, XRC Market, zkBridge и zks Market.

Binance Web3 Wallet, автономен крипто портфейл, безпроблемно интегриран в приложението Binance, бележи значителен напредък. През декември екипът зад разработките обяви завършването на интеграцията на мрежите на Биткойн, Биткойн Kеш, Лайткойн, Dogecoin и v, като улесни прехвърлянето на токени към и от тези мрежи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Топ германска банка ще предлага крипто услуги

Най-голямата федерална банка в Германия, Landesbank Baden-Württemberg (LBBW), с активи на обща стойност 333 милиарда евро, създаде стратегическо партньорство с Bitpanda Technology Solutions, водеща европейска крипто платформа.

16.04.2024 10:00 1 мин. четене

MasterCard и 1inch си партнират за нова крипто дебитна карта

1inch Network, компания за децентрализирани финанси (DeFi), в сътрудничество с Mastercard и Baanx, представи нова дебитна карта, оборудвана с функционалност за конвертиране на крипто във фиатна валута.

09.04.2024 16:00 1 мин. четене

Цените на тези три AI криптовалути скочиха след слухове за сливането им

Fetch.ai е в процес на обсъждане на потенциалното сливане на токените с SingularityNET и Ocean Protocol в токен ASI, чиято напълно разгърната стойност се очаква да бъде около $7.5 милиарда.

27.03.2024 22:00 1 мин. четене

Tурска банка разширява присъствието си в сектора на дигиталните активи с ново партньорство

Misyon Bank, пионерска необанка в Турция, разширява услугите си в областта на попечителството на дигитални активи и токенизацията чрез партньорство с швейцарския доставчик на попечителство на криптовалути Taurus.

26.03.2024 20:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.