НАЧАЛО Финтех

Revolut ще представи собствена борса за криптовалути

17.02.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Revolut ще представи собствена борса за криптовалути

Платформата за дигитално банкиране Revolut се подготвя да представи нова борса за криптовалути, пригодена за опитни търговци, според подробности, споделени в имейл, получен от CoinDesk.

Понастоящем Revolut предоставя основни услуги в областта на криптовалутите на обширната си потребителска база от 30 милиона клиенти. Предстоящата борса обещава намалени такси и усъвършенствани инструменти за пазарен анализ.

В имейла, с който кани избрани клиенти да изпробват новата платформа, Revolut заявява: “Представяме специализирана крипто борса, разработена с оглед на опитните трейдъри. Очаквайте набор от всеобхватни аналитични функции и по-конкурентни структури на таксите в сравнение с приложението”.

Таксите за транзакции са определени в диапазона от 0% до 0.09%, а платформата ще поддържа както лимит, така и спот поръчки. Лимит поръчките, предпочитани от търговците, които искат да изпълняват сделки на определени цени, ще бъдат освободени от такси.

През декември Revolut временно спря крипто услугите за своята бизнес клиентела във Великобритания, позовавайки се на регулаторните промени, наложени от Органа за финансово поведение (FCA) върху промотирането на криптовалути. Гореспоменатият имейл е получен от клиент, базиран във Великобритания.

Освен това, последните доклади показват намерението на Revolut да включи BONK, известна меме монета, свързана със Solana, в предстояща инициатива “Learn and Earn”, която ще включва разпространение на BONK токени на избрани клиенти.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доларът засенчва повечето азиатски валути

Основните азиатски валути, на които преди се гледаше като на потенциални претенденти за надмощие на щатския долар, сега се сблъскват със значителни затруднения на валутните пазари.

16.04.2024 11:00 2 мин. четене

Топ германска банка ще предлага крипто услуги

Най-голямата федерална банка в Германия, Landesbank Baden-Württemberg (LBBW), с активи на обща стойност 333 милиарда евро, създаде стратегическо партньорство с Bitpanda Technology Solutions, водеща европейска крипто платформа.

16.04.2024 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Съюзът призовава Близкия изток да зареже долара в търговията с петрол

Напрежението в Близкия изток нараства след серия от над 300 ракетни атаки с дронове, извършени от Иран срещу Израел, които бяха прихванати от защитната система “Железен купол”.

16.04.2024 7:00 1 мин. четене

Ето към кои крипто акции да се насочите през април

През изминалата година пазарът на криптовалути отбеляза съживяване след период на охлаждане през 2022 г., задвижван от фактори като регулаторни одобрения на спот Биткойн ETF и очакване на по-ниски лихвени проценти.

15.04.2024 19:20 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Revolut ще представи собствена борса за криптовалути”
  1. Липсват ми 80000 евро, които закупих чрез револют. Беше ми блокирана сметката за проверка и след като представих документи за произход на парите, сметката беше от блокирана, но нямаше нищо в нея.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.