Home

Binance разкри огромна инвестиция в децентрализирана борса

20.06.2024 7:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance разкри огромна инвестиция в децентрализирана борса

Rango, известна децентрализирана борса (DEX), получи финансиране от инвестиционния клон на Binance, известен като Binance Labs.

Подобни действия означават ангажимента на Binance Labs за насърчаване на междуверижни иновации, въпреки че подробности за сделката не бяха разкрити.

Това позволява извършване на транзакции в над 60 блокчейна, повече от 70 DEX и 20 моста, които включват Биткойн, Solana, Cosmos, Tron и Starknet.

Rango обработи транзакции на стойност над $3 милиарда, включващи повече от два и половина милиона суапове, направени от над 590,000 уникални портфейла, включващи TrustWallet, Exodus, Binance Web3 Wallet и Compound сред други портфейли с дневен обем от над 3,000 междуверижни суапове.

И Хъ, един от съоснователите на Binance и ръководител на Binance Labs, сподели, че този ход е в съответствие с насърчаването на междуверижните иновации в Binance Labs. Вахид Кая, съосновател на Rango, изрази ентусиазма си за това как партньорството може да подобри оперативната съвместимост с много вериги.

Rango възнамерява да разшири своята инфраструктура, както и да се интегрира с допълнителни популярни блокчейни, но използва подкрепата на Binance Labs за още по-голямо мащабиране на бизнес операциите, като същевременно поддържа иновативността на DeFi.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Шефът на Tether посочи решението на днешните проблеми с прекъсванията на мрежите

По-рано бе съобщено, че значителна техническа неизправност в централизирания софтуер на CrowdStrike е причинила широкомащабни смущения, които са засегнали множество сектори и са довели до син екран на смъртта (BSOD) на компютри с Windows в световен мащаб. Този инцидент наруши услугите и бизнеса в целия свят.

19.07.2024 21:00 1мин. четене

Tornado Cash регистрира неочакван ръст на депозитите въпреки санкциите

Tornado Cash, крипто миксерът под санкции, отбеляза забележително увеличение на депозитите въпреки правните и регулаторните си проблеми.

19.07.2024 20:30 1мин. четене

Какво ще стане ако Джо Байдън се откаже от президентските избори в САЩ

Президентът Джо Байдън е изправен пред нарастващ натиск от страна на Демократическата партия да прекрати кандидатурата си за преизбиране след дебат с Доналд Тръмп.

19.07.2024 19:00 2мин. четене

Цените на златото тръгват надолу – каква е причината?

Цените на златото спаднаха с повече от 1.5% в петък, тъй като доларът се засили, а някои инвеститори прибраха печалби след неотдавнашното поскъпване на метала.

19.07.2024 18:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.