НАЧАЛО Други

Binance пуска на пазара функция за NFT заеми

27.05.2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance пуска на пазара функция за NFT заеми

Binance, най-голямата крипто борса в света по отношение на обема на търговията, въведе нова функция, свързана с незаменяемите токени (NFT).

Съгласно неотдавнашното съобщение на Binance, платформата ще предостави на потребителите възможността да заемат Етериум (ETH), без да се налага да продават активите си, заедно с нулеви такси за газ.

Binance използва механизма “Peer-to-Pool“, при който Binance NFT служи като пул за заеми. Тази функция е предназначена за лица, които се нуждаят от бърз достъп до средства, но не желаят да се разделят със своите NFT.

Размерът на ETH, които потребителите могат да заемат, зависи от минималната цена на техните NFT. За системата допринасят данни от различни източници, включително оракулската услуга Chainlink (LINK) и NFT пазара OpenSea.

Функциятаж на Binance понастоящем поддържа ограничен брой известни колекции. Платформата обаче планира да въведе допълнителни колекции в близко бъдеще.

Binance изрази следното мнение:

Първоначално тази иновативна функция ще бъде достъпна за избрани високопрофилни NFT проекти като Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Azuki и Doodles, като целта е да се предоставят предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi) на NFT общността на Binance. Скоро ще бъдат включени още колекции.

Binance представи своята NFT платформа през юни 2021 г. и последователно добавяше нови функции. През март борсата пусна бета версия на “Bicasso“, генератор на NFT изображения, управляван от изкуствен интелект.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Швейцарската централна банка отново намали лихвения процент

Швейцарската централна банка намали основния си лихвен процент на второ поредно заседание, като по този начин подчерта разминаването си с европейските и американските си колеги в управлението на инфлацията.

20.06.2024 20:30 1 мин. четене

БРИКС: Кенеди младши обвинява САЩ за възхода на съюза

Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши неотдавна отдаде нарастващото влияние на БРИКС на действията на САЩ.

20.06.2024 20:00 2 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Президентът на Аржентина се застъпи за Биткойн и свободното използване на крипто в страната

Аржентинският президент Хавиер Милей наскоро повтори подкрепата си за включването на Биткойн (BTC) и други валути в националната икономика, подчертавайки желанието си да насърчи конкуренцията между валутните единици.

20.06.2024 18:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.