НАЧАЛО Други

Binance премахва 12 ликвидни пула, сред които и на XRP

октомври 10, 2023 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance премахва 12 ликвидни пула, сред които и на XRP

Най-голямата борса за криптовалути в света Binance обяви във вторник, че ще премахне избрани пулове за ликвидност от Binance Liquid Swap. Този ход включва премахването на ключови пулове за ликвидност за XRP, Fantom (FTM), Optimism (OP) и Decentraland (MANA).

Binance Liquid Swap дава възможност на потребителите да внасят ликвидност в пуловете, превръщайки се в доставчици на ликвидност и печелейки от такси за транзакции, както и BNB награди, като същевременно лесно разменят различни криптовалути.

По-конкретно Binance ще премахне важни пулове за ликвидност като XRP/BUSD, FTM/BUSD, MANA/BUSD и OP/BUSD. Това е част от по-мащабна стратегия за пълно прекратяване на поддръжката на стабилната валута BUSD до февруари 2024 г.

Освен това списъкът с други ликвидни пулове, предвидени за премахване, включва BEL/USDT, FUN/USDT, GMT/BNB, GMT/ETH, HFT/USDT, IDEX/USDT, LEVER/USDT и MAGIC/BTC. От 13 октомври в 07:00 (българско време) потребителите вече няма да могат да добавят ликвидност към тези пулове. Освен това потребителите, които държат позиции в тези пулове, ще получат автоматично депозираните си криптовалутни активи в спот портфейлите си на 17 октомври.

Според съобщението потребителите имат възможност да изтеглят активите си от посочените пулове преди 2023-10-17 07:00 ч. След тази дата депозитите в пуловете за ликвидност ще бъдат изчислени въз основа на преобладаващите съотношения на състава на съответния пул и ще бъдат автоматично изкупени в спот портфейлите на потребителите.

Binance заяви, че извършва редовни проверки на изброените пулове за ликвидност, за да концентрира ликвидността, да сведе до минимум пропуските и да предложи по-добри цени на транзакциите на своите потребители. Този процес гарантира оптимизирано изживяване при търговията на крипто борсата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

JPMorgan може да напусне Китай ако САЩ наредят

Изпълнителният директор на JP Morgan, Джейми Даймън, обсъди позицията на компанията си по отношение на бизнеса ѝ в Китай.

декември 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.