НАЧАЛО Други

Binance предлагат награди за тестване на новата им децентрализирана платформа

март 2, 2019 21:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance предлагат награди за тестване на новата им децентрализирана платформа

Топ борсата за криптовалути Binance предлага награда за тестване на новата децентрализирана търговска платформа на компанията Binance DEX.

Новината бе обявена от главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, в туит на 28-ми февруари.

В тази публикация, Джао кани потребителите да тестват наскоро стартирания обмен и по този начин да помогнат да стартират основната мрежа по-бързо. Впоследствие, потребителите ще бъдат възнаградени с токена на Binance, Binance Coin (BNB). Джао написа:

За да изпробваме на максимум Binance DEX, ние раздаваме приблизително $100,000 USD еквивалент на BNB, като награда за нашето трейдинг състезание в тестнета. Елате и се присъединете към забавлението и ни помогнете да стартираме основната мрежа по-бързо!

В отделен блог пост, Binance предостави подробно описание на симулираното търговско състезание на Binance DEX , която ще се проведе от 7 до 21-ви март, 2019 г.:

Всички потребители, които притежават най-малко 1 BNB в сметката си в Binance, ще имат право да участват в тази надпревара за симулирана търговия на Binance DEX. Всеки акаунт на Binance.com може да регистрира максимум 20 адреса на Binance Chain и ще получи 200 виртуални BNB токена за всеки адрес, за да ги използва като начален фонд преди началото на състазанието.

DEX е борса, която е захранвана от блокчейн и peer-to-peer (p2p) разпределена система Binance Chain, чието тестване е обявено на 20 февруари. Trust Wallet на Binance също ще бъде интегриран с Binance DEX, заедно с Ledger Nano S, като по-съвместими портфейли ще бъдат добавени на по-късен етап.

Преди два дни, Kraken публикува награда от $100,000 във фиатна или дигитална валута за информация, която може да доведе до откриването на липсващите активи на голямата канадска крипто борса, QuadrigaCX. В изявлението Kraken заяви, че всички улики ще бъдат изпратени на съответните правоприлагащи органи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене