НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 70% след слухове за регулаторен натиск в ЕС

ноември 18, 2022 12:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 70% след слухове за регулаторен натиск в ЕС

Алткойн, фокусиран върху анонимността, се представя добре, докато се носят слухове за европейска забрана на определени монети.

Secret (SCRT) е ориентирана към поверителността верига, изградена върху мрежата Cosmos (ATOM) с криптиране и смарт договори, наречени “Secret Contracts”.

Нейната мрежа има за цел да позволи на потребителите да направят всяка монета или блокчейн частни, като криптират подробности като баланс на токените и адреси на портфейлите за изпращане/получаване, след като бъдат разменени за Secret Tokens.

Проектът също така използва Secret Bridges, за да превръща монети от други блокчейн вериги в Secret Tokens. Това става като постави токените в смарт договор на веригата, от която идват, а след това изсича еквивалентното количество в Secret Network.

Докато останалата част от пазарите на дигитални активи се консолидираха близо до местните дъна, SCRT внезапно направи значителен скок в сряда, от $0.63 до $1.12 за по-малко от ден, скачайки с над 77%.

Монетите за поверителност са изправени пред все по-голям натиск от страна на регулаторните органи в Европа, както и в САЩ, включително от страна на Специалната група за финансови действия (FATF).

FATF се стреми да наложи “правилото за банковата тайна”, което препоръчва на правителствата да принудят борсите за криптовалути, банките, извънборсовите (OTC) бюра и хостваните портфейли да споделят идентификационна информация за хората, участващи в крипто транзакции на стойност над $10,000.

По-рано тази година Министерството на финансите на САЩ наложи санкции на базираната на Етериум услуга за смесване на криптовалути Tornado Cash седмици преди разработчикът на протокола с отворен код да бъде арестуван в Холандия, което предизвика критики от страна на поддръжниците на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: MetaMask може да разпространи крипто токена си чрез airdrop


Оттогава крипто мозъчният тръст Coin Center съди Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) за санкциите.

Изпълнителният директор на Coin Center Джери Брито направи следния коментар:

Ние не само се борим за правото на неприкосновеност на личния живот, но ако този прецедент бъде оставен в сила, OFAC може в бъдеще да добави цели протоколи като Биткойн или Етериум в списъка със санкции като по този начин незабавно ги забрани без никаква публична процедура. Това не може да остане неоспорено.

Към момента на писане на статията SCRT се търгува около $0.839 с 10% печалби в рамките на последния ден, но остава чувствително под историческия си връх от $10.3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

юни 1, 2023 9:33 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

юни 1, 2023 9:30 3 мин. четене

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

юни 1, 2023 9:20 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.