НАЧАЛО Други

Binance отговори на обвиненията на американските сенатори

март 31, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance отговори на обвиненията на американските сенатори

Крипто борсата Binance отговори на обвиненията, че платформата е улеснила дадени незаконни финансови дейности, отправени от американските сенатори Елизабет Уорън, Крис Ван Холен и Роджър Маршал.

В писмото си до главния изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао и президента на Binance.US Брайън Шрьодер сенаторите заявиха, че борсата е осигурила възможност за плащания към престъпници и лица, избягващи санкции като същевременно умишлено е заобикаляла регулаторите и е криела финансова информация.

В отговор Binance публикува отворено писмо, в което заяви, че обвиненията на сенаторите се основават на остаряла и непълна информация за платформата.

Крипто борсата подчерта ангажимента си за спазване на регулаторните изисквания и създаването на отделна американска структура, Binance.US, която да гарантира спазването на местните разпоредби.

Компанията също така изтъкна усилията си за осигуряване на безопасна и прозрачна платформа, включително споделяне на адреси на портфейли, публикуване на доказателства за резерви и прилагане на мерки за сигурност на потребителите като например застрахователния фонд за маржове, за защита на потребителите от загуби.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ралито на Биткойн може да е краткотрайно: Експерт прогнозира значителен спад


Binance гарантира на своите клиенти, че средствата им са сигурни и достъпни, тъй като компанията поддържа резерв едно към едно на активите на клиентите. В съобщението си сенаторите изразиха опасения относно въздействието на операциите на Binance върху стабилността на крипто пазара и на финансовата система като цяло.

В отговор Binance изтъкна своята отдаденост на спазването на регулациите и прозрачността и усилията си да предложи на своите клиенти надеждна и защитена платформа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

САЩ постигат споразумение за лимита на дълга

Президентът Байдън и Кевин Маккарти, председателят на Народното събрание, постигнаха предварително споразумение относно лимита на дълга и правителствените разходи.

май 29, 2023 15:12 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.