НАЧАЛО Алткойни

Binance обяви подкрепата си за хард форка на NEO

25.05.2024 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance обяви подкрепата си за хард форка на NEO

Binance, водеща световна крипто борса, обяви подкрепата си за предстоящия ъпгрейд на Neo (NEO) мрежата и хард форка.

Binance, водеща световна крипто борса, обяви подкрепата си за предстоящия ъпгрейд на хард форка на Neo (NEO) .

За да улесни този преход, Binance временно ще преустанови депозирането и тегленето на токени в мрежата Neo, като това ще започне на 27-05-2024 г.

Обновяването на мрежата и хард форкът са планирани да се случат при височина на блока 5,450,000. Binance ще осигури плавен преход за своите потребители, като се справи ефективно с всички технически изисквания.

Непрекъсната търговия: Търговията с токени в мрежата Neo ще продължи без прекъсване по време на обновяването и твърдата вилица.

Техническо управление: Binance ще се погрижи за всички технически аспекти на ъпгрейда, така че потребителите не трябва да предприемат никакви допълнителни действия.

Възобновяване на услугите: Депозитите и тегленията на Neo токени ще бъдат възобновени, след като се потвърди, че надграждането на мрежата е стабилно. Няма да бъдат правени допълнителни съобщения относно възобновяването на тези услуги.

Binance насърчава своите потребители да планират съответно и да следят за обновяването на мрежата, за да избегнат всякакви неудобства.

Тази подкрепа за надстройката на Neo подчерта ангажимента на Binance да осигури надеждно и безпроблемно търговско изживяване за своите потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert – персонализирана индивидуална услуга.

14.06.2024 17:30 1 мин. четене

АСЕАН започва да страни от Китай и се насочва към САЩ

Според неотдавнашно проучване, износът на страните от ASEAN за САЩ е надминал този на Китай за първи път от шест тримесечия насам.

14.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.