НАЧАЛО Други

Binance обяви подкрепата си за хард форка на Етериум след Сливането

август 25, 2022 22:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance обяви подкрепата си за хард форка на Етериум след Сливането

Binance също така планира да използва тикера "ETH" за планираната PoS версия на Етериум.

Binance предоставя актуална информация за Сливането

Водещата крипто борса обяви в четвъртък, че планира да кредитира сметките на потребителите с токени от всички разклонени версии на Етериум, създадени по време на събитието за Сливането на мрежата, планирано за 15 септември.

В известие борсата очерта възможния сценарий, при който Етериум се разделя на две конкурентни вериги, създавайки нов токен. В такъв случай Binance ще продължи да използва тикера “ETH“, за да представи планирания PoS ETH, който повечето крипто компании и DeFi протоколи са заявили, че ще поддържат.

Въпреки това борсата също така планира да кредитира сметките на потребителите с токени от разклонена верига на Етериум, ако тя бъде създадена.

Ние… ще кредитираме сметките на потребителите в Binance с форкнатия токен от малцинствената верига в съотношение 1:1, въз основа на моментната снимка на салдата на ETH преди актуализацията Paris“, се казва в известието.

Binance също така заяви, че ще поддържа тегления за всички потенциални форкове на Етериум. Въпреки това, форкираният токен ще премине през същия строг процес на преглед на листинга, какъвто борсата прави за всяка друга монета или токен.

Предприемане на предпазни мерки

В същото съобщение Binance също така потвърди, че ще преустанови депозитите и тегленията за токени ETH и ERC-20 на 6 септември в подготовка за обновяването на консенсусния слой Bellatrix на мрежата и отново на 15 септември, когато ще се проведе основното събитие – Сливането. Други борси, като Coinbase, заявиха, че ще предприемат подобни предпазни мерки, за да предотвратят загубата на средства от потребителите при обновяването на мрежата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн, скочил със 150% за месец, може да продължи възхода си – Santiment


Сливането вероятно е най-значимото обновяване на мрежата на Етериум до момента и е кулминацията на дългогодишната работа на нейните разработчици. Въпреки че повечето заинтересовани страни в Етериум приветстват преминаването от енергоемкия консенсусен механизъм доказателство за работа (PoW) към по-екологичния доказателстов за залог (PoS), има група, която е против актуализацията.

През последните седмици тези, които са против преминаването на Етериум към PoS, говореха за разклоняване на мрежата, създавайки конкурентна версия на блокчейна, която все още използва стария PoW консенсус. Дали ще има достатъчно подкрепа за форк на Етериум, когато Сливането се състои следващия месец, предстои да разберем.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене

Робърт Кийосаки предупреждава за системна инфлация в САЩ

Авторът на бестселъра за лични финанси “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отправи предупреждение за състоянието на инфлацията в САЩ, критикувайки властите, че не представят точно ситуацията.

март 20, 2023 20:00 2 мин. четене

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини усилията си с Polygon, блокчейн от втори слой, за да разработи система за възнаграждения, базирана на NFT.

март 20, 2023 17:00 2 мин. четене