НАЧАЛО Други

Binance добавя нови двойки за търговия

23.02.2024 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя нови двойки за търговия

Binance, водещата крипто борса, въвежда нови двойки за търговия в платформата си. Считано от 23 февруари 2024 г., тези допълнения имат за цел да разширят възможностите за търговия и да отговорят на развиващите се пазарни изисквания.

Новите спот двойки за търговия, включително FIL/USDC, HBAR/TRY, PENDLE/TRY и WLD/USDC, означават ангажимента на Binance да предоставя на потребителите достъп до разнообразни дигитални активи. Очаква се този ход да привлече по-широка аудитория и да повиши ликвидността в платформата.

Чрез непрекъснатото актуализиране на търговските си двойки Binance гарантира на потребителите достъп до най-новите криптовалути, като подкрепя както новите, така и опитните търговци в диверсифицирането на портфейлите им и изследването на нови пазарни потенциали.

В допълнение към новите двойки за търговия Binance подобрява и услугите си за ботове за търговия, като въвежда спот Grid & спот DCA за двойки като BNB/FDUSD, DYM/USDT, ETH/FDUSD, PYTH/USDT и SOL/FDUSD. Grid търговията е вид стратегически инструмент, който използва разширени поръчки за автоматизиране на търговията.

Тези инструменти дават възможност на трейдърите да автоматизират стратегиите си, като повишават ефективността и потенциално рентабилността при променливи пазарни условия.

Освен това добавянето на ребалансиращ бот за избрани двойки и спот алгоритмични поръчки за нови търговски двойки добавя сложност към предложенията за автоматизирана търговия на Binance, като дава възможност на потребителите да поддържат оптимални баланси на портфейла и да изпълняват с лекота усъвършенствани стратегии.

Като цяло, тези стратегически подобрения са готови да окажат значително влияние върху изживяването при търговия в Binance, предоставяйки на потребителите повече възможности и инструменти за ефективна навигация на пазара на криптовалути. 

Ангажиментът на Binance към иновациите и удовлетвореността на потребителите затвърждава позицията ѝ на лидер в сферата на обмена на дигитални активи, стимулирайки растежа и ангажираността в общността на търгуващите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Зарязването на долара – основната тема на предстоящата среща в Русия

Според неотдавнашно изявление на дипломат акцентът на срещата на върха на БРИКС през 2024 г. ще бъде поставен главно върху програмата за дедоларизация.

24.04.2024 12:00 2 мин. четене

Огромен ръст на крипто даренията за благотворителност

Крипто даренията трансформират американската филантропия: Над $2 милиарда са събрани през 2023 г., като 56% от водещите благотворителни организации приемат дигитални активи.

24.04.2024 10:12 2 мин. четене

БРИКС: Руски министър с важно съобщение за финансовото бъдеще на съюза

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели в интервю, че страните от БРИКС обсъждат използването на трансакции със стабилни монети и на платформа за плащания в CBDC с цел подобряване на финансовата интеграция.

24.04.2024 7:00 1 мин. четене

БРИКС: Ще замени ли съюза долара с криптовалути?

Страните от БРИКС развиват смела програма за отказ от щатския долар в полза на единна криптовалута за международна търговия.

23.04.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.