НАЧАЛО Алткойни

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

30.09.2022 15:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

От борсата заявиха, че са създали възможност само за теглене на ETHW, но скоро ще бъдат налични и депозити. Платформата за търговия заяви, че в стремежа си да защити своите клиенти, няма гаранция дали ще пусне ETHW на борсата в близко бъдеще. Борсата заяви, че ще се придържа към строги политики, както прави за други забележителни токени, които поддържа, за да защити клиентите си.

ETHW е блокчейн протокол от първи слой, който беше разклонен (хард форк) от мрежата на Етериум след Сливането (или The Merge), което беше инициирано по-рано този месец. Тъй като основната мрежа на Етериум вече работи въз основа на консенсусния модел за доказателство за залог (PoS), протоколът ETHW запази модела за добив, за да запази наследството на мрежата.

Въпреки че много платформи, фокусирани върху Етериум, като OpenSea, посочиха, че няма да поддържат протокола ETHW, нивото на приемане на новата монета е широкоразпространено, особено сред притежателите на дребно, на които монетата е била раздадена чрез airdrop.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои


Макар че Binance не са сигурни дали ще пуснат токена на платформата си, редица известни крипто борси, включително FTX, Kraken, KuCoin, Huobi Global и Gate.io, са включили монетата в списъка за търговия. С набраното досега сцепление, протоколът ЕтериумPoW представи списък на първите протоколи в своята екосистема и покани екосистемата на разработчиците да се присъедини към неговите редици.

С цена от $11.96 при пазарна капитализация от $1.45 милиарда, по данни на CoinMarketCap, ETHW набира необходимата инерция, точно както Етериум Класик (ETC), друга дигитална валута, която беше разклонена от Етериум през юли 2016 г.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Nvidia достигна размерите на целия фондов пазар в Германия

След скорошния доклад на Nvidia и рязкото увеличение на покупките на акции, пазарната капитализация на производителя на чипове се увеличи до впечатляващите $1.91 трилиона.

22.02.2024 21:40 2 мин. четене

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

Нови прогнози за цените на петрола

Тенденциите в ценообразуването на петрола и бензина се характеризират с ясно изразени сезонни тенденции, които обикновено се повишават след началото на годината и се запазват до летните месеци.

22.02.2024 20:00 3 мин. четене

БРИКС: Финансовият упадък на САЩ ще бъде в полза на съюза

Бившият главен икономист на МВФ Оливие Бланшар алармира, че Съединените щати са изправени пред тежка фискална криза поради нарастващия дефицит по дълга, който вече надхвърля $34 трилиона.

22.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.