НАЧАЛО Алткойни

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

От борсата заявиха, че са създали възможност само за теглене на ETHW, но скоро ще бъдат налични и депозити. Платформата за търговия заяви, че в стремежа си да защити своите клиенти, няма гаранция дали ще пусне ETHW на борсата в близко бъдеще. Борсата заяви, че ще се придържа към строги политики, както прави за други забележителни токени, които поддържа, за да защити клиентите си.

ETHW е блокчейн протокол от първи слой, който беше разклонен (хард форк) от мрежата на Етериум след Сливането (или The Merge), което беше инициирано по-рано този месец. Тъй като основната мрежа на Етериум вече работи въз основа на консенсусния модел за доказателство за залог (PoS), протоколът ETHW запази модела за добив, за да запази наследството на мрежата.

Въпреки че много платформи, фокусирани върху Етериум, като OpenSea, посочиха, че няма да поддържат протокола ETHW, нивото на приемане на новата монета е широкоразпространено, особено сред притежателите на дребно, на които монетата е била раздадена чрез airdrop.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои


Макар че Binance не са сигурни дали ще пуснат токена на платформата си, редица известни крипто борси, включително FTX, Kraken, KuCoin, Huobi Global и Gate.io, са включили монетата в списъка за търговия. С набраното досега сцепление, протоколът ЕтериумPoW представи списък на първите протоколи в своята екосистема и покани екосистемата на разработчиците да се присъедини към неговите редици.

С цена от $11.96 при пазарна капитализация от $1.45 милиарда, по данни на CoinMarketCap, ETHW набира необходимата инерция, точно както Етериум Класик (ETC), друга дигитална валута, която беше разклонена от Етериум през юли 2016 г.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене