НАЧАЛО Алткойни

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

септември 30, 2022 15:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

От борсата заявиха, че са създали възможност само за теглене на ETHW, но скоро ще бъдат налични и депозити. Платформата за търговия заяви, че в стремежа си да защити своите клиенти, няма гаранция дали ще пусне ETHW на борсата в близко бъдеще. Борсата заяви, че ще се придържа към строги политики, както прави за други забележителни токени, които поддържа, за да защити клиентите си.

ETHW е блокчейн протокол от първи слой, който беше разклонен (хард форк) от мрежата на Етериум след Сливането (или The Merge), което беше инициирано по-рано този месец. Тъй като основната мрежа на Етериум вече работи въз основа на консенсусния модел за доказателство за залог (PoS), протоколът ETHW запази модела за добив, за да запази наследството на мрежата.

Въпреки че много платформи, фокусирани върху Етериум, като OpenSea, посочиха, че няма да поддържат протокола ETHW, нивото на приемане на новата монета е широкоразпространено, особено сред притежателите на дребно, на които монетата е била раздадена чрез airdrop.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои


Макар че Binance не са сигурни дали ще пуснат токена на платформата си, редица известни крипто борси, включително FTX, Kraken, KuCoin, Huobi Global и Gate.io, са включили монетата в списъка за търговия. С набраното досега сцепление, протоколът ЕтериумPoW представи списък на първите протоколи в своята екосистема и покани екосистемата на разработчиците да се присъедини към неговите редици.

С цена от $11.96 при пазарна капитализация от $1.45 милиарда, по данни на CoinMarketCap, ETHW набира необходимата инерция, точно както Етериум Класик (ETC), друга дигитална валута, която беше разклонена от Етериум през юли 2016 г.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.