НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

Опитният трейдър Тоун Вайс казва, че остава бичи по отношение на флагманската криптовалута, въпреки рязкото спадане на BTC от най-високата си стойност за всички времена от $69,000.

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.


“Вярвам в по-високи върхове и по-високи дъна, особено в консолидираща среда. Така че, за да призная, че има мечи пазар, трябва да паднем под това ниско ниво [$28,805].”


Вайс също така назовава няколко ключови причини, поради които вярва, че Биткойн все още е в бича среда от фундаментална гледна точка.


“Когато се покачваме експоненциално, е по-лесно да предвидим началото на мечи пазар. Когато не се покачваме експоненциално и това изглежда експоненциално в абсолютни стойности [рали на BTC от $3,700 до $64,000], но не и в процентно изражение. И също така не на базата на случващото се в средата.

MicroStrategy влиза. Tesla влиза. Ел Салвадор го приема като резервна валута. Това бяха много бичи макро признаци.”


Не Пропускай: Ето защо Етериум (ETH) ще остане пазарен лидер

Крипто ветеранът също така казва, че пазарната структура на Биткойн на по-високите времеви рамки остава възходяща и че той очаква активът да достигне нов връх.


“Не ми направи впечатление, че това е началото на мечи пазар и не е защото постигнахме нов връх...

Винаги ще залагам, че пробивът на предишния суинг максимум ще ни върне чак до тук [$100,000]. Винаги ще правя този залог.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (6)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да е стигнал дъно, твърди трейдър

В нова стратегическа сесия анализаторът Кевин Свенсън казва на своите абонати в YouTube, че седмичния обем на Биткойн в Coinbase предполага възможен обрат на тенденцията за BTC.“Нещото, което привлича...
МАЙ. 17, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света