НАЧАЛО Биткойн

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

януари 26, 2022 21:54 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

Опитният трейдър Тоун Вайс казва, че остава бичи по отношение на флагманската криптовалута, въпреки рязкото спадане на BTC от най-високата си стойност за всички времена от $69,000.

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.

“Вярвам в по-високи върхове и по-високи дъна, особено в консолидираща среда. Така че, за да призная, че има мечи пазар, трябва да паднем под това ниско ниво [$28,805].”

Вайс също така назовава няколко ключови причини, поради които вярва, че Биткойн все още е в бича среда от фундаментална гледна точка.

“Когато се покачваме експоненциално, е по-лесно да предвидим началото на мечи пазар. Когато не се покачваме експоненциално и това изглежда експоненциално в абсолютни стойности [рали на BTC от $3,700 до $64,000], но не и в процентно изражение. И също така не на базата на случващото се в средата.

MicroStrategy влиза. Tesla влиза. Ел Салвадор го приема като резервна валута. Това бяха много бичи макро признаци.”

Не Пропускай: Ето защо Етериум (ETH) ще остане пазарен лидер

Крипто ветеранът също така казва, че пазарната структура на Биткойн на по-високите времеви рамки остава възходяща и че той очаква активът да достигне нов връх.

“Не ми направи впечатление, че това е началото на мечи пазар и не е защото постигнахме нов връх…

Винаги ще залагам, че пробивът на предишния суинг максимум ще ни върне чак до тук [$100,000]. Винаги ще правя този залог.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.