НАЧАЛО Алткойни

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

21.05.2024 16:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

Това се случи, след като Комисията по ценните книжа и борсите в САЩ призова емитентите бързо да подадат своите 19b-4 документи. Новината се отрази положително не само на ETH, но и на алткойните в рамките на Етериум екосистемата.

Доставчикът на данни Santiment отчита значителен подем на крипто пазарa след увеличената вероятност за одобрение на ETF за Етериум. Повишаването на вероятността за одобрение до 75% от 25% доведе до значителни ръстове в пазарната капитализация в целия сектор на алткойните.

Очакването на първото място на ETF за Етериум катализира един от петте най-добри дни за търговия през 2024 г. за крипто пазара. Основните алткойни като ETH, UNI, PEPE, BONK и LDO отбелязаха ръст от над 20% през последните 24 часа. Междувременно покачването на Биткойн до $71,400 за първи път от шест седмици стана второстепенно на фона на по-широкото пазарно рали.

Като цяло пазарът на криптовалути се е повишил с впечатляващите 8.5% през последните 24 часа, надхвърляйки $2.6 трилиона, като дневните обеми на търговия са се увеличили със 140%.

След близо месец на търговия в тесен диапазон алткойните отново са активни. Известният крипто анализатор Майкъл ван де Пoуп смята, че алткойните вече са достигнали своето дъно.

Ван де Пoуп съветва инвеститорите да увеличат апетита си за риск, тъй като пазарът се подготвя за потенциални печалби. Според него алткойните са достигнали дъното спрямо Биткойн през последните четири месеца и са готови за възходящ обрат.

Очаква се предстоящите седмици да бъдат решаващи, особено с очакваното потенциално стартиране на ETF за Етериум през следващата седмица. Ван де Пoуп предполага, че тези събития могат да означават началото на вълнуващ период за крипто пазара.

Друг познат анализатор и инвеститор, Антъни Помплиано отбеляза, че одобрението на спот Етериум ETF ще проправи пътя за одобрението на други ETF-и на пазара. Това би означавало също, че много алткойни ще попаднат под регулаторен контрол.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.