НАЧАЛО Алткойни

Анализатор посочва алткойн с висок потенциал за възход

октомври 6, 2022 15:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор посочва алткойн с висок потенциал за възход

Популярният крипто анализатор и трейдър Михаел ван де Поуп потвърждава убеждението си, че настоящата цена на Chainlink (LINK) е рядка възможност за инвеститорите.

Той казва на своите последователи в Twitter, че текущата цена на Chainlink остава уникален шанс, затвърждавайки бичата си позиция за LINK.

Досега всичко е наред за Chainlink. Цената между $6-8 все още е възможност, появяваща се веднъж в живота.

LINK, криптовалутата на Chainlink екосистемата, се търгува на цена от $7.79 към момента на изготвяне на статията. Токенът се е повишил с 2.14% през последните 24 часа. През май 2021 г. LINK достигна исторически връх от $52.70.

Крипто анализаторът също така прогнозира рали през четвъртото тримесечие на тази година за флагманската криптовалута.

Време е за лек отскок на индекса на щатския долар (DXY) и корекция на крипто пазарите. Но по-важно, очаквам данните за безработицата да бъдат лоши […]. На хоризонта се очертава облекчително рали през четвъртото тримесечие за Биткойн (BTC).

Ван де Поуп предполага, че пазарите реагират положително на въздействието, което повишаването на федералните лихвени проценти в САЩ оказва върху данните за безработицата и разкриването на работни места.

Бавно, но сигурно, икономиката на САЩ следва останалата част от света. Откриването на нови работни места е [намалява значително] през последните 15 години. Индекса на мениджърите по поръчките (ISM PMI) е на най-лошото си ниво от юни 2020 г. насам. Пазарите реагират положително, тъй като златото и среброто се движат нагоре. Близо сме до голям пробив и за Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Bancor: Общността гласува за изгаряне на 10% от предлагането


Трейдърът прогнозира консолидация на цената от $19,600 за Биткойн и ръст до следващото ниво на съпротива от $22,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене