НАЧАЛО Други

Амбициите на Гари Генслер противоречат на политиките на SEC

07.10.2022 16:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Амбициите на Гари Генслер противоречат на политиките на SEC

Комисията по ценните книжа и фондови борси на САЩ (SEC) наскоро повдигна обвинение на модната знаменитост Ким Кардашиян за популяризиране на ценни книжа под формата на крипто активи.

Сега обаче се твърди, че Гари Генслер, председател на SEC е нарушил протоколите във връзка със споразумението с Кардашиян.

Чарлз Гаспарино, бизнес журналист от Fox, съобщи, че правоприлагащите служителите на SEC са обвинили Генслер в нарушаване на протокола. Това се е случило, като е популяризирал делото срещу Ким Кардишиян за $1.26 милиона в медиите. Той добави, че Генслер се е появил в новинарски канал веднага след обявяването на случая.

Гаспарино сподели, че персоналът на агенцията не е доволен от това и го нарича рекламен трик. Този ход е направен, за да помогне на репутацията си и да бъде назначен за министър на финансите. Твърди се, че председателят на SEC подло е продължил да се обръща към медиите, за да си припише заслуга.

В доклада се твърди, че председателят на Комисията е създал видеоклип за споразумението, без да информира никого. Това е необичаен ход от страна на ръководителя, тъй като обикновено той позволява на служителите да си приписват заслуги за подобни действия.


СВЪРЗАНО: SEC повдигна обвинение срещу Ким Кардашиян за промотиране на EthereumMax


С времето са се натрупали няколко оплаквания срещу стила на управление на Генслер тъй като SEC навлиза в нетрадиционни области. Адвокат Джон Дийтън, който е в ролята на помощник в съдебното дело срещу XRP също критикува подхода на председателя на SEC към дигиталните активи.

Според жалбата обаче Кардашиян не е разкрила плащането, което е получила за популяризирането на токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Съюзът призовава Близкия изток да зареже долара в търговията с петрол

Напрежението в Близкия изток нараства след серия от над 300 ракетни атаки с дронове, извършени от Иран срещу Израел, които бяха прихванати от защитната система “Железен купол”.

16.04.2024 7:00 1 мин. четене

Ето към кои крипто акции да се насочите през април

През изминалата година пазарът на криптовалути отбеляза съживяване след период на охлаждане през 2022 г., задвижван от фактори като регулаторни одобрения на спот Биткойн ETF и очакване на по-ниски лихвени проценти.

15.04.2024 19:20 2 мин. четене

БРИКС: Китай продължава да доминира в рамките на съюза

Създаването на БРИКС, която първоначално включваше Бразилия, Русия, Индия и Китай, може да се проследи до публикация от 2001 г. на икономиста от Goldman Sachs Джим О’Нийл.

15.04.2024 18:34 2 мин. четене

Най-добрите приложения на блокчейн през 2024 г.

Докато криптовалутите не започнаха да процъфтяват, едва ли някой имаше представа какво всъщност означава терминът “блокчейн”. 

15.04.2024 17:13 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.