НАЧАЛО Други

Амбициите на Гари Генслер противоречат на политиките на SEC

октомври 7, 2022 16:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Амбициите на Гари Генслер противоречат на политиките на SEC

Комисията по ценните книжа и фондови борси на САЩ (SEC) наскоро повдигна обвинение на модната знаменитост Ким Кардашиян за популяризиране на ценни книжа под формата на крипто активи.

Сега обаче се твърди, че Гари Генслер, председател на SEC е нарушил протоколите във връзка със споразумението с Кардашиян.

Чарлз Гаспарино, бизнес журналист от Fox, съобщи, че правоприлагащите служителите на SEC са обвинили Генслер в нарушаване на протокола. Това се е случило, като е популяризирал делото срещу Ким Кардишиян за $1.26 милиона в медиите. Той добави, че Генслер се е появил в новинарски канал веднага след обявяването на случая.

Гаспарино сподели, че персоналът на агенцията не е доволен от това и го нарича рекламен трик. Този ход е направен, за да помогне на репутацията си и да бъде назначен за министър на финансите. Твърди се, че председателят на SEC подло е продължил да се обръща към медиите, за да си припише заслуга.

В доклада се твърди, че председателят на Комисията е създал видеоклип за споразумението, без да информира никого. Това е необичаен ход от страна на ръководителя, тъй като обикновено той позволява на служителите да си приписват заслуги за подобни действия.


СВЪРЗАНО: SEC повдигна обвинение срещу Ким Кардашиян за промотиране на EthereumMax


С времето са се натрупали няколко оплаквания срещу стила на управление на Генслер тъй като SEC навлиза в нетрадиционни области. Адвокат Джон Дийтън, който е в ролята на помощник в съдебното дело срещу XRP също критикува подхода на председателя на SEC към дигиталните активи.

Според жалбата обаче Кардашиян не е разкрила плащането, което е получила за популяризирането на токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене