НАЧАЛО Други

Амбициите на Гари Генслер противоречат на политиките на SEC

октомври 7, 2022 16:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Амбициите на Гари Генслер противоречат на политиките на SEC

Комисията по ценните книжа и фондови борси на САЩ (SEC) наскоро повдигна обвинение на модната знаменитост Ким Кардашиян за популяризиране на ценни книжа под формата на крипто активи.

Сега обаче се твърди, че Гари Генслер, председател на SEC е нарушил протоколите във връзка със споразумението с Кардашиян.

Чарлз Гаспарино, бизнес журналист от Fox, съобщи, че правоприлагащите служителите на SEC са обвинили Генслер в нарушаване на протокола. Това се е случило, като е популяризирал делото срещу Ким Кардишиян за $1.26 милиона в медиите. Той добави, че Генслер се е появил в новинарски канал веднага след обявяването на случая.

Гаспарино сподели, че персоналът на агенцията не е доволен от това и го нарича рекламен трик. Този ход е направен, за да помогне на репутацията си и да бъде назначен за министър на финансите. Твърди се, че председателят на SEC подло е продължил да се обръща към медиите, за да си припише заслуга.

В доклада се твърди, че председателят на Комисията е създал видеоклип за споразумението, без да информира никого. Това е необичаен ход от страна на ръководителя, тъй като обикновено той позволява на служителите да си приписват заслуги за подобни действия.


СВЪРЗАНО: SEC повдигна обвинение срещу Ким Кардашиян за промотиране на EthereumMax


С времето са се натрупали няколко оплаквания срещу стила на управление на Генслер тъй като SEC навлиза в нетрадиционни области. Адвокат Джон Дийтън, който е в ролята на помощник в съдебното дело срещу XRP също критикува подхода на председателя на SEC към дигиталните активи.

Според жалбата обаче Кардашиян не е разкрила плащането, което е получила за популяризирането на токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск отново стана най-богатия човек на планетата, но за кратко

В четвъртък Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla, си върна позицията на най-богатия човек в света, като изпревари Бернар Арно, председател на LVMH.

юни 9, 2023 7:00 2 мин. четене

Binance.US отговаря на обвиненията на SEC: Изключва криптовалутни двойки

Binance.US наскоро направи значителни промени след съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

юни 9, 2023 6:00 2 мин. четене

Федерален съдия в САЩ прекратява делото срещу DeFi платформа

Федерален съдия в САЩ наскоро отхвърли иск срещу платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) PoolTogether, като постанови, че федералният съд не е подходящо място за разглеждане на проблеми, свързани със стартъпа.

юни 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Шефът на Terraform Labs може да изтърпи присъдата си както в САЩ, така и Южна Корея

Според високопоставен южнокорейски прокурор съоснователят и главен изпълнителен директор на Terraform Labs, До Куон, е изправен пред потенциални правни последствия в САЩ и Южна Корея.

юни 8, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.