НАЧАЛО Алткойни

Алткойн сезонът може да започне доста скоро според топ анализатор

31.05.2024 19:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн сезонът може да започне доста скоро според топ анализатор

Бивш анализатор на Bloomberg сподели със своите в X (Twitter), че индексът на алткойн сезона, който оценява рентабилността на дигиталните активи спрямо BTC, може скоро да индикира бичи тренд за алткойните.

Коутс заяви:

Като се има предвид нашата позиция в рамките на крипто, президентския и, което е от решаващо значение, ликвидния цикъл, сигналът за алтсезона е вероятен през следващите седмици.

Той обясни, че в исторически план сезонът на алткойните има тенденция да започва, когато както секторът на платформите за смарт договори (SCP) се покачва, така и индексът на алткойн сезонът е във възходящ тренд, както е посочено със зелените стрелки на придружаващата го графика.

Въпреки че индексът на алткойн сезона все още не се е повишил, SCP проектите показват бичи признаци. Коутс идентифицира най-добрите алткойн проекти, които според него ще се представят добре през следващите седмици, като изтъква Solana (SOL), NEAR Protocol (NEAR) и Toncoin (TON):

Човек може да се опита да предвиди сезона на алткойните или да се фокусира върху активи, които вече се представят добре и да заложи на тяхната продължаваща относителна сила. SCP с най-висока относителна сила спрямо BTC са SOL, NEAR, TON.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.