НАЧАЛО Алткойни

Активните адреси на FTT близо до 0 през 2022 г.

09.11.2022 13:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активните адреси на FTT близо до 0 през 2022 г.

Броят на активните адреси, извършващи транзакции с токена на FTX - FTT е близко до нулата през цялата 2022 г. Изглежда, че преди Binance да обявят потенциалното придобиване на FTX, токенът е бил относително неактивен във веригата.

Имайки предвид, че FTT е родния токен на FTX и че по-голямата част от активността на борсите се извършва извън веригата, вероятно повечето потребители държат своите FTT токени в портфейли за попечителство на крипто борсата FTX, а не в студено хранилище. 

Липсата на активни адреси подкрепя тази теза, тъй като търговците на дребно притежаващи активи на FTX не биха били причислени към активните адреси по веригата.

Слуховете започнаха около 6-7 ноември, когато главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао обяви, че компанията ще продаде своите FTT токени. Новите адреси, взаимодействащи с FTT, се повишиха след новините въпреки че FTX притежава около 99.5% от цялото предлагане.

Токенът се търгуваше на цена от $38 през януари и достигна връх от $53 през март. До май обаче токена претърпя срив до около $30, след което се търгуваше в диапазон от $21 до $32 до 6 ноември. След това започнаха да се разпространяват слухове за потенциален проблем с ликвидността и цените тръгнаха надолу.


СВЪРЗАНО: Binance придобива крипто гиганта FTX


Преди октомври 60% от предлагането на FTT се държеше в смарт договори, но то спадна до около 5%, тъй като пазарът се изплаши от разкритията за FTX. Въпреки това през същия период открития интерес към FTT и 24-часовият обем скочиха до най-високите си нива през тази година до около $3.2 милиона.

Към момента на пубкликуване FTT се търгува на цена от $4.65, което е спад с около 73% за последните 24 часа. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.