НАЧАЛО Алткойни

Активните адреси на FTT близо до 0 през 2022 г.

ноември 9, 2022 13:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Активните адреси на FTT близо до 0 през 2022 г.

Броят на активните адреси, извършващи транзакции с токена на FTX - FTT е близко до нулата през цялата 2022 г. Изглежда, че преди Binance да обявят потенциалното придобиване на FTX, токенът е бил относително неактивен във веригата.

Имайки предвид, че FTT е родния токен на FTX и че по-голямата част от активността на борсите се извършва извън веригата, вероятно повечето потребители държат своите FTT токени в портфейли за попечителство на крипто борсата FTX, а не в студено хранилище. 

Липсата на активни адреси подкрепя тази теза, тъй като търговците на дребно притежаващи активи на FTX не биха били причислени към активните адреси по веригата.

Слуховете започнаха около 6-7 ноември, когато главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао обяви, че компанията ще продаде своите FTT токени. Новите адреси, взаимодействащи с FTT, се повишиха след новините въпреки че FTX притежава около 99.5% от цялото предлагане.

Токенът се търгуваше на цена от $38 през януари и достигна връх от $53 през март. До май обаче токена претърпя срив до около $30, след което се търгуваше в диапазон от $21 до $32 до 6 ноември. След това започнаха да се разпространяват слухове за потенциален проблем с ликвидността и цените тръгнаха надолу.


СВЪРЗАНО: Binance придобива крипто гиганта FTX


Преди октомври 60% от предлагането на FTT се държеше в смарт договори, но то спадна до около 5%, тъй като пазарът се изплаши от разкритията за FTX. Въпреки това през същия период открития интерес към FTT и 24-часовият обем скочиха до най-високите си нива през тази година до около $3.2 милиона.

Към момента на пубкликуване FTT се търгува на цена от $4.65, което е спад с около 73% за последните 24 часа. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom пуска версия 2 на стабилната си монета

Миграцията от версия 1 ще доведе до ликвидиране на всички позиции, при които дългът по fUSD е равен или по-голям от FTM, който го обезпечава.

януари 31, 2023 10:05 2 мин. четене

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене